Site feedback

DSPatrick avatar image
0 Votes"
DSPatrick suggested DSPatrick commented

tag input box autofill issue

The tag entry box went south for the better part of 24 hours, after multiple emails it does work but now we must type in a complete word for list to build whereas it used to just autofill (yesterday). So now this means a new user that has no clue of tags must start by viewing the tags list, write down some option before creating a new post which is going to be a hardship. I’d suggest they change that back to simplistic autofill to avoid user confusion.




QnA
5 |1600 characters needed characters left characters exceeded

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 3.0 MiB each and 30.0 MiB total.

1 Solution

saldana-msft avatar image
0 Votes"
saldana-msft commented

Thanks @DSPatrick for letting us know about this issue. We introduced this bug when trying to fix the autofill mechanism for tags while posting. We are currently working on a fix. Sorry abut that.

· 3
5 |1600 characters needed characters left characters exceeded

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 3.0 MiB each and 30.0 MiB total.

We reverted the code that we made to prevent this new issue. So right now you still have to type the beginning of the tag in order to find matches. We will have a good fix deployed late January. Sorry for the inconvenience.

1 Vote 1 ·

@DSPatrick This is now fixed. You can type partials tags and get the results you expect.

0 Votes 0 ·

Agreed, that's my experience as well.


0 Votes 0 ·

Your Opinion Counts

Share your feedback, or help out by voting for other people's feedback.