The SharePoint Organisation web part does not work when site is integrated to teams

Philip Söderlund 0 Reputation points
2023-05-29T08:11:16.0333333+00:00

We have integrated our SharePoint site into teams and that has broken the organisation web part and it is saying that the user can no longer be found. If you republish the page from teams it says that user can no longer be found but if you republish the page from a browser it says that the specific user can no longer be found (it shows for half a second the right person and then disappears)

User's image

when we open the site in a browser this web part is working fine

User's image

Microsoft Teams
Microsoft Teams
A Microsoft customizable chat-based workspace.
9,588 questions
0 comments No comments
{count} votes

1 answer

Sort by: Most helpful
  1. LiweiTian-MSFT 16,845 Reputation points Microsoft Vendor
    2023-05-30T01:35:48.62+00:00

    Hi @Philip Söderlund

    Could you please tell me:

    How did you integrate Teams with SharePoint?

    If you encounter this error on the desktop client, please try to clear the cache and test again:

    Step 1. If Teams is still running, right-click the Teams icon in the taskbar, and then select Quit.

    Step 2. Press Win + R to open the Run box. Then type %AppData%\Microsoft\teams\ in the box and press Enter to run it.

    Step 3. In the pop-up File Explorer window, double-click the Cache folder and then delete all files in the folder.

    Step 4. Restart Teams.

    User's image

    User's image


    If the answer is helpful, please click "Accept Answer" and kindly upvote it. If you have extra questions about this answer, please click "Comment".

    Note: Please follow the steps in our documentation to enable e-mail notifications if you want to receive the related email notification for this thread.