authentication error on the registered app personnalisation

asked 2020-05-14T14:26:43.923+00:00
Alexis Lewalle 1 Reputation point

Hi everyone!

I have some errors since yesterday on my Azure Active Directory Portal when I'm trying to go to some sections on the registered application settings :
8151-screenshot-2020-05-14-at-155722.png

I don't have any subscriptions. I just follow the tutorial "Build Ruby on Rails apps with Microsoft Graph". Everything worked fine before.

Thank you for your help!

Azure Active Directory
Azure Active Directory
An Azure enterprise identity service that provides single sign-on and multi-factor authentication.
12,545 questions
No comments
{count} votes

4 answers

Sort by: Most helpful
  1. answered 2020-05-14T15:52:33.093+00:00
    soumi-MSFT 11,581 Reputation points Microsoft Employee

    @Alexis Lewalle , It seems to be an issue with the Azure Portal for your region. We had an outage lately in the UK region but that's fixed. Do check your region once in AAD. You can find your region from AAD --> Properties

    8076-location-aad.png

    Also I would recommend connecting with the Microsoft Support Team to dig in this further. See how to open a support ticket with Microsoft.

    Do let us know if that helps.

    If there are any more queries around this, please do let us know so that we can help you further. Also, please do not forget to accept the response as "Answer" if the above response helped in answering your query.


  2. answered 2020-05-15T07:53:54.77+00:00
    Alexis Lewalle 1 Reputation point

    Thank you for responding quickly @soumi-MSFT !

    Unfortunately, I also don't seem to be able to access the AAD properties...

    Any idea?

    Thank you and good day!

    No comments

  3. answered 2020-05-15T07:54:51.623+00:00
    Alexis Lewalle 1 Reputation point

    Sorry, the screenshot didn't upload:8305-screenshot-2020-05-15-at-095246.png


  4. answered 2020-05-15T14:39:14.253+00:00
    Alexis Lewalle 1 Reputation point

    After several attempts, I have not managed to access a settings page where I can change the region of my account...

    I always have a "connection error" (I don't have connections issues btw). I'm not on a team, I am the only person who has access.

    How can I check if I am the Global Admin ? I just created an account and go to the portal, that's all

    8307-screenshot-2020-05-15-at-163230.png

    So should I create a support ticket?

    Thank you