After migrating mailbox from Exchange Online to Exchange 2013, users are facing webmail login issue

Al Amran 326 Reputation points
2021-03-16T07:18:55.6+00:00

Hybrid Exchange | After migrating mailbox Exchange Online to Exchange 2013, users are facing webmail login issue

Below is the error,

An unexpected error occurred and your request couldn't be handled.
X-ClientId: MCLC - NA9G - EKFB - KYNGG
X-OWA-Error: SDServerErr;System.ArgumentException
X-OWA-Version: 15.0.1497.12
X-FEServer: EXCH02
X-BEServer: bbl-exch01.bd.example.com
Date: 3/14/2021 12:12:05 PM

Exchange Server Management
Exchange Server Management
Exchange Server: A family of Microsoft client/server messaging and collaboration software.Management: The act or process of organizing, handling, directing or controlling something.
7,496 questions
Microsoft Exchange Hybrid Management
Microsoft Exchange Hybrid Management
Microsoft Exchange: Microsoft messaging and collaboration software.Hybrid Management: Organizing, handling, directing or controlling hybrid deployments.
1,997 questions
{count} votes

2 answers

Sort by: Most helpful
  1. KyleXu-MSFT 26,241 Reputation points
    2021-03-17T08:36:16.093+00:00

    @Al Amran

    I would suggest you create a new mailbox on Exchange on-premises, then check whether is this issue only occurs on migrated mailbox.

    If this issue also occur on the new created mailbox, I think this issue is related with OWA configuration, we need to troubleshoot from OWA side. Such as recreate OWA virtual directory.

    If this issue only occur on migrated mailbox, try to migrate mailbox to another database as AndyDavid said, the migrate could repair some issue on mailbox.


    If the response is helpful, please click "Accept Answer" and upvote it.
    Note: Please follow the steps in our documentation to enable e-mail notifications if you want to receive the related email notification for this thread.


  2. Andy David - MVP 145.1K Reputation points MVP
    2021-03-20T12:47:53.747+00:00

    Ok, I have seen this before when you offboard mailboxes back to on-prem, why the need to do that?

    There is most likely some metadata in the mailbox properties that still point to 365. The tough part is determining what that is and how to fix it.

    If its just one user, can you export everything to a pst via Outlook and create a new mailbox for the user and import back in?

    You might get lucky and this will work:

    Set-Mailbox username -ApplyMandatoryProperties