question

lavanyadeepak avatar image
0 Votes"
lavanyadeepak asked bhargaviannadevara-msft edited

Build Pipeline is completing successfully. But published link to browse and download Artifacts is not appearing in the summary page

I have the following simple YAML in the Build Pipeline. It is completing successfully. However in the summary page I am not able to see the link to Published artifacts folder.

 msbuildArgs: '/p:SkipInvalidConfigurations=true /p:DeployOnBuild=true /p:WebPublishMethod=FileSystem /p:publishUrl="$(build.artifactstagingdirectory)\\" /p:DeployDefaultTarget=WebPublish'
 platform: '$(buildPlatform)'
 configuration: '$(buildConfiguration)'
not-supported
5 |1600 characters needed characters left characters exceeded

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 3.0 MiB each and 30.0 MiB total.

1 Answer

VaibhavChaudhari avatar image
0 Votes"
VaibhavChaudhari answered lavanyadeepak commented

Hello,

Azure DevOps related questions are not supported on this forum. It's better to reach out to experts in a dedicated forum over here:

https://developercommunity.visualstudio.com/spaces/21/index.html


Please don't forget to Accept Answer and Up-vote if the response helped -- Vaibhav

· 1
5 |1600 characters needed characters left characters exceeded

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 3.0 MiB each and 30.0 MiB total.

Thank you @VaibhavChaudhari

I have reported this defect to Visual Studio Developer Community as suggested.

0 Votes 0 ·