question

yazeenjasim-8837 avatar image
0 Votes"
yazeenjasim-8837 asked AyushBhardwaj-4354 commented

Azure machine learning designer - edit columns stuck on loading


Azure machine learning designer :

I have a dataset on the designer connected to a Normalize data module but it keeps loading when i try to Edit columns on Normalize data module with no result or errors.
The same thing happens with Select columns in dataset module.

I have tried to recreate and restart and even deleted the whole resource group but no luck.
I tried on both mac and windows with different browsers but still getting stuck on the same place.

any idea on how to solve this issue?

Thanks!

Screenshot:
https://i.imgur.com/P0oWrGR.png

azure-machine-learning
· 12
5 |1600 characters needed characters left characters exceeded

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 3.0 MiB each and 30.0 MiB total.

I am also struggling with the same issue - since past more than a day. Have tried all - changing browser, clearing cache, private/incognito browser, changing computer, recreating resource group, workspace, dataset, and pipeline, changing default output storage, but nothing has worked so far. Would appreciate quick help on this.

2 Votes 2 ·

@yazeenjasim-8837 @AnshulSharma-6861 Thanks for reporting this. We are checking with our team internally on this. Do you still see the issue while using the designer?

2 Votes 2 ·

@romungi-MSFT Hi thanks for replying, yes i still have the issue and i even tried on a new account with a new subscription but i still see the same issue, loading forever with no errors.

1 Vote 1 ·

@yazeenjasim-8837 Could you please try to delete the connection between the modules and then try to use edit column and add the connection back? Could you please let me know which region you are using for your workspace? I am still checking internally for any issues with the module. Thanks!!

0 Votes 0 ·
Show more comments

I'm also struggling with this issue for 3 days now.

0 Votes 0 ·
Show more comments

1 Answer

romungi-MSFT avatar image
1 Vote"
romungi-MSFT answered AyushBhardwaj-4354 commented

@AyushBhardwaj-4354 @yazeenjasim-8837 @AnshulSharma-6861 This issue is now fixed in all regions and it does not require an additional parameter to be added to the URL. Please try and let us know if it works fine.

· 2
5 |1600 characters needed characters left characters exceeded

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 3.0 MiB each and 30.0 MiB total.

Tested now on few different regions and it's working perfectly fine, big thanks for all the help @romungi-MSFT

0 Votes 0 ·

thanks its working now!

0 Votes 0 ·