App Installer Fails On Subsequent Runs With Windows 2004 And Fast Ring - Anyone Else Having This Problem?

Stevie White 1 Reputation point
2020-06-18T02:43:55.797+00:00

I posted this in the MSIX hub in the tech community, but I was wondering if anyone here could possibly shed some light on this or if anyone else has been having this problem (Sharla if you see this, there is not anything new on here so you can ignore it).

  • After our organization started having their machines getting updated to Windows 2004, we started having problems this week with the AppInstaller failing when the user tries to run it on subsequent attempts after it does one update. After that the user either has to restart their PC or they have to download the .MSIX bundle itself and run it manually.

You can see further details in the tech community post here:

https://techcommunity.microsoft.com/t5/msix-deployment/windows-10-2004-msix-not-updating-please-check-whether-the/m-p/1469471#M502

We also have found that you get a similar problem running AppInstaller a second time on the Fast Ring.

Universal Windows Platform (UWP)
0 comments No comments
{count} votes

1 answer

Sort by: Most helpful
  1. Roy Li - MSFT 32,731 Reputation points Microsoft Vendor
    2020-06-18T09:53:21.09+00:00

    Hello,

    Welcome to Microsoft Q&A!

    I noticed that you've asked a question in the MSIX forum and submitted feedback in the Feedback Hub. Your question has been followed there, I suggest you might still focus on there to see if Sharla could help more.

    Thank you.