Deploy model on AKS ModuleNotFoundError: No module named 'main'

GISO Nicolò 1 Reputation point
2021-06-25T09:36:42.117+00:00

When trying to deploy a model on AKS an error occurs.
The traceback is the following:
Exception in worker process
Traceback (most recent call last):
File "/azureml-envs/azureml_828a57093157f4d4d37377511c7dd8a0/lib/python3.7/site-packages/gunicorn/arbiter.py", line 583, in spawn_worker
worker.init_process()
File "/azureml-envs/azureml_828a57093157f4d4d37377511c7dd8a0/lib/python3.7/site-packages/gunicorn/workers/base.py", line 129, in init_process
self.load_wsgi()
File "/azureml-envs/azureml_828a57093157f4d4d37377511c7dd8a0/lib/python3.7/site-packages/gunicorn/workers/base.py", line 138, in load_wsgi
self.wsgi = self.app.wsgi()
File "/azureml-envs/azureml_828a57093157f4d4d37377511c7dd8a0/lib/python3.7/site-packages/gunicorn/app/base.py", line 67, in wsgi
self.callable = self.load()
File "/azureml-envs/azureml_828a57093157f4d4d37377511c7dd8a0/lib/python3.7/site-packages/gunicorn/app/wsgiapp.py", line 52, in load
return self.load_wsgiapp()
File "/azureml-envs/azureml_828a57093157f4d4d37377511c7dd8a0/lib/python3.7/site-packages/gunicorn/app/wsgiapp.py", line 41, in load_wsgiapp
return util.import_app(self.app_uri)
File "/azureml-envs/azureml_828a57093157f4d4d37377511c7dd8a0/lib/python3.7/site-packages/gunicorn/util.py", line 350, in import_app
import(module)
File "/var/azureml-server/entry.py", line 1, in <module>
import create_app
File "/var/azureml-server/create_app.py", line 4, in <module>
from routes_common import main
File "/var/azureml-server/routes_common.py", line 32, in <module>
from aml_blueprint import AMLBlueprint
File "/var/azureml-server/aml_blueprint.py", line 29, in <module>
import main
ModuleNotFoundError: No module named 'main'

Azure Machine Learning
Azure Machine Learning
An Azure machine learning service for building and deploying models.
2,539 questions
{count} votes

1 answer

Sort by: Most helpful
  1. Ramr-msft 17,606 Reputation points
    2021-07-02T04:59:21.207+00:00

    Thanks for the details. The product team is checking on this and updates at the following link for the same.

    https://github.com/Azure/azure-sdk-for-python/issues/19493

    0 comments No comments