question

09508315 avatar image
0 Votes"
09508315 asked 09508315 commented

The developed SPFX Webparts should have been upgraded, but the latest code is not reflected.

The developed SPFX Webparts should have been upgraded, but the latest code is not reflected.

I created a webpart that works with Sharepoint.
Create two WEB parts, one for the verification site and one for the production site.
Config.json, package-solution.json, WebParts.manifest.json and .yo-rc.json are built as different files respectively.

But when you package it and deploy it to your site,
The latest WEB parts for verification are reflected, and the first uploaded WEB parts for production are displayed all the time.
Looking at the details of the app, the version information itself has been updated and the contents have not changed.

Please tell me the possible causes of this phenomenon.
If you are familiar with this, please give us an answer.

office-sharepoint-onlinesharepoint-devoffice-sharepoint-server-development
5 |1600 characters needed characters left characters exceeded

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 3.0 MiB each and 30.0 MiB total.

1 Answer

MichaelHan-MSFT avatar image
1 Vote"
MichaelHan-MSFT answered 09508315 commented

Hi @09508315,

After changing your code, please make sure you bundled your solution before package it.

First, bundle your solution: gulp bundle --ship

Then package it: gulp package-solution --ship




If the answer is helpful, please click "Accept Answer" and kindly upvote it. If you have extra questions about this answer, please click "Comment".
Note: Please follow the steps in our documentation to enable e-mail notifications if you want to receive the related email notification for this thread.




· 2
5 |1600 characters needed characters left characters exceeded

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 3.0 MiB each and 30.0 MiB total.

@09508315,

Is there any update on your issue? Did you get it resolved?

0 Votes 0 ·

Thank you very much. I did this deploy command, but the result was the same. It wasn't the answer I was looking for, but I'm thinking of creating a whole new WEB part and replacing the code.

0 Votes 0 ·