question

JeffreySeelig-6828 avatar image
0 Votes"
JeffreySeelig-6828 asked AsmaaAhmed answered

Outlook 365 Web Version not displaying signatures when replying or forwarding emails.

Whenever users at my company try to reply or forward an email they receive, their signatures are not being added to the emails. There is no issue when they generate a new email, but only when replying or forwarding a message. I know this issue has been seen in the past, but I have been unable to find any permanent solution to it. Does anyone have any suggestions?

I have tried clearing the cache, using a different browser (currently our staff uses Google Chrome), and when they use Edge or I.E., it works, but the staff doesn't want to use I.E. because we have other apps that can only work on Google Chrome. I have attempted to edit their signatures and resave it, but this is hit and miss.

Any assistance in finding a permanent solution would be greatly appreciated!

Jeffrey Seelig
Trescal North America - IT Help Desk

office-exchange-online-itpro
· 1
5 |1600 characters needed characters left characters exceeded

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 3.0 MiB each and 30.0 MiB total.

I have same problem

2 Votes 2 ·
YukiSun-MSFT avatar image
0 Votes"
YukiSun-MSFT answered YukiSun-MSFT commented

Hi @JeffreySeelig-6828,

Outlook 365 Web Version not displaying signatures when replying or forwarding emails.

By "Outlook 365 Web Version", do you mean the users are using Exchange Online accounts and are accesing OWA via outlook.office.com/owa?

I have tried clearing the cache, using a different browser (currently our staff uses Google Chrome), and when they use Edge or I.E., it works, but the staff doesn't want to use I.E.

Considering that it works fine in other browsers like Edge or I.E, seems like it's more likely to be a browser specific issue so I am afraid little we can help in the perspective of Outlook or Exchange. With this being said, I tried checking in my Google Chrome(95.0.4638.54) and the signature can be loaded fine when either creating a new message or replying/forwarding:

144384-1.png

144369-2.png

144398-3.png

144399-4.png

144347-5.png

So I'd recommend have a check and confirm if the users are running the up-to-date version of Chrome. In case it still doesn't work, you may encourage the users to using the steps below as an workaround when using Chrome:

  1. When reply or forward a message and the signature cannot load automatically, click the "..." button.

  2. In the dorpdown menu, choose Insert signature:
    144385-6.png


If the answer is helpful, please click "Accept Answer" and kindly upvote it. If you have extra questions about this answer, please click "Comment".
Note: Please follow the steps in our documentation to enable e-mail notifications if you want to receive the related email notification for this thread.




1.png (11.8 KiB)
2.png (45.5 KiB)
3.png (11.1 KiB)
4.png (14.6 KiB)
5.png (17.3 KiB)
6.png (15.7 KiB)
· 1
5 |1600 characters needed characters left characters exceeded

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 3.0 MiB each and 30.0 MiB total.

Hi @JeffreySeelig-6828,

Just checked in to see how things are going on with this thread. Any further questions or concerns, feel free to post back.


If the answer is helpful, please click "Accept Answer" and kindly upvote it. If you have extra questions about this answer, please click "Comment".
Note: Please follow the steps in our documentation to enable e-mail notifications if you want to receive the related email notification for this thread.


0 Votes 0 ·
AsmaaAhmed avatar image
2 Votes"
AsmaaAhmed answered

I think Outlook web app shoud be improved

5 |1600 characters needed characters left characters exceeded

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 3.0 MiB each and 30.0 MiB total.