question

kyno-8804 avatar image
0 Votes"
kyno-8804 asked 35247258 edited

[NeedHelp] Get message API fails when the resource id contains "/" symbol

I find that when my resource id contains "/" symbol, the API of Get message would not return the email content but an error. Although I encode the special symbol to "%2F", it fails as well. Could help to take a look?
BTW, I got the ID by call the search API and I can make sure it exists in my mailbox.
Thanks.


microsoft-graph-users
5 |1600 characters needed characters left characters exceeded

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 3.0 MiB each and 30.0 MiB total.

1 Answer

CarlZhao-MSFT avatar image
1 Vote"
CarlZhao-MSFT answered kyno-8804 commented

Hi @kyno-8804

As far as I know, message id does not contain "/" symbol, how did you get your message id? Is it obtained by calling the /messages endpoint?

194141-image.png


If the answer is helpful, please click "Accept Answer" and kindly upvote it. If you have extra questions about this answer, please click "Comment".
Note: Please follow the steps in our documentation to enable e-mail notifications if you want to receive the related email notification for this thread.



image.png (50.2 KiB)
· 3
5 |1600 characters needed characters left characters exceeded

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 3.0 MiB each and 30.0 MiB total.

Hi @kyno-8804 Would you please provide us with an update on the status of your issue?

0 Votes 0 ·

Hi @kyno-8804

Is your question solved?

If you have any questions or progress, you can contact me in time.

Looking forward to your reply.

Have a lucky day!

Thanks,
Carl Zhao

0 Votes 0 ·

Thanks for help, it's solved.

0 Votes 0 ·