question

$$ANON_USER$$ avatar image
0 Votes"
$$ANON_USER$$ asked $$ANON_USER$$ answered

LAPS not generate password

I configured LAPS according the next link: https://techcommunity.microsoft.com/t5/itops-talk-blog/step-by-step-guide-how-to-configure-microsoft-local/ba-p/2806185 When I try to test and look up the password, it does not generate the password like below ![210012-22.png][1] [1]: /answers/storage/attachments/210012-22.png Does anyone know what the issue could be? looked other sites for information, but the configuration is almost the same

windows-serverwindows-10-generalwindows-server-powershellwindows-10-securitywindows-10-setup
5 |1600 characters needed characters left characters exceeded

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 3.0 MiB each and 30.0 MiB total.

GaryReynolds avatar image
0 Votes"
GaryReynolds answered

Hi anonymous user

Have a look at this article which contains information on how to enable laps additional logging which might help identify the issue.

https://4sysops.com/archives/part-2-faqs-for-microsoft-local-administrator-password-solution-laps/

Gary.

5 |1600 characters needed characters left characters exceeded

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 3.0 MiB each and 30.0 MiB total.

$$ANON_USER$$ avatar image
0 Votes"
$$ANON_USER$$ answered

I had misconfigured the permission to view the password. issue is solved

5 |1600 characters needed characters left characters exceeded

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 3.0 MiB each and 30.0 MiB total.