Office 2016 Mac Preview är här!

Det är en stor dag för Mac-användare världen över när Microsoft presenterar att nya Office 2016 for Mac nu finns att prova. Klicka här för att ladda hem Office 2016 for Mac Preview och skicka oss gärna din feedback!

”Det här är ett mycket efterlängtat släpp för Mac-användarna och ett smakprov på vad som är på väg. Och man kan redan nu skaffa sig Office 365 för att få del av Office 2016 for Mac när det släpps senare i sommar. Uppdateringarna sker automatiskt och är inkluderade i Office 365 prenumerationen”, säger Daniel Siberg, affärsområdeschef för Microsoft Office Division.

Office 365 användare kommer kunna få nya Office for Mac kostnadsfritt när detta blir tillgängligt, vilket också inkluderar fördelarna som ingår i prenumerationen:

  • Alltid uppdaterade versioner
  • Office på alla plattformar: dator, tablet och smartphone.
  • 1 TB lagringsutrymme i OneDrive

Office 2016 i molnet

Office 2016 for Mac är såklart kopplat till molnet så att du kan komma åt dina dokument, närsomhelst, vartsomhelst, och oavsett om du vill arbeta från dator, platta eller telefon! I likhet med våra tidigare nyheter om Office for Windows 10 och Office for Android tablet, skapar Office 2016 for Mac en självklar Office-upplevelse, utformad för att dra nytta av de unika funktionerna med Mac. De nya apparna erbjuder bland annat en full support för retina display med massor av retina-optimerad grafik och helskärmsläge för en bättre upplevelse.

Det finns massor av nya funktioner och vi kommer inte täcka alla dessa i ett enda blogginlägg, nedan är några av höjdpunkterna.

Office 2016 for Mac: Ett spännande steg framåt

Nya Office for Mac innehåller uppdaterade versioner av Word, Excel, PowerPoint, OneNote och Outlook – och du kommer märka skillnaden så fort du öppnar apparna. Vi har moderniserat användarupplevelsen för att göra det enklare att få ut det mesta av din tid och få mer saker gjort. ”Get Sh*t Done!” helt enkelt.

Det omgjorda verktygsfältet organiserar intuitivt olika funktioner så att du hittar det du behöver så snabbt som möjligt. Ett nytt gränssnitt gör det lätt att positionera, ändra storlek och rotera grafik för att skapa precis den layout du vill ha. Och nya teman och stilmallar hjälper dig att snabbt producera snygga och professionella dokument.

OneDrive, OneDrive for Business och SharePoint är alla kopplade till molnet.

 

Outlook: Njut av en e-post som funkar snabbt, smidigt och snyggt!

Att hantera din e-post har aldrig varit enklare. Den nyligen släppta Outlook for Mac är också en del av den nu officiella Office for Mac preview:n och den använder stöd för push-mejl för att alltid leverera en inkorg som är uppdaterad. Förbättrade konversationsfönster organiserar automatiskt din inkorg och kopplar ihop konversationer – så att du aldrig mer behöver leta efter tidigare mejl långt ner i inkorgen igen.

En ny funktion är också förhandsgranskning av meddelanden som strax under ämnesraden i ett mejl visar dig den första meningen – så att du snabbt kan prioritera om du vill läsa mejlet direkt eller återkomma till det senare.

Ladda ner apparna nu direkt!

Det finns som sagt en hel massa nyheter i denna Office 2016 for Mac preview, och vi är glada över att få dela dem med er. Förhandsversionen är inte bara full av nya och förbättrade funktioner, den är också ett bevis för Microsofts åtagande att erbjuda ett plattformsoberoende stöd och en konsekvent upplevelse av Office över alla enheter. Ett Office som du känner igen, men anpassat för Mac.

Ladda ner apparna i dag och berätta gärna för oss vad du tycker!

Vi ser fram emot att höra från alla Mac-användare och kommer givetvis att använda er feedback i arbetet med att slutföra Office 2016 for Mac som släpps under sommaren.

För mer information kontakta: Daniel Siberg, Affärsområdeschef Microsoft Office Division, på mejl eller +46734082778