Konfigurowanie preferencji i opcji w Outlook.com
Witaj Janusz Kyć
Nie jest to możliwe, nie ma takiej opcji. Żeby wyzerować konto trzeba je skasować, ale wtedy 60 dni będzie trwał okres jego zamykania, 30 dni będzie niedostępne i później można je odtworzyć. Ale wyszko związane z kontem będzie skasowane na zawsze, wliczając kontakty i całe podostałe dane,wiadomości.
W razie jakichkolwiek pytań, napisz ponownie.
Pozdrawiam serdecznie,