Deli putem


Dobro došli u Microsoft Copilot for Sales

Microsoft Copilot for Sales je AI asistent dizajniran za prodavce kako bi maksimalno povećao produktivnost i zatvorio više poslova. On donosi AI sledeće generacije i prodajne uvide sa njihove CRM platforme u Microsoft 365 alate za produktivnost koje svakodnevno koriste, Microsoft Outlook kao Microsoft Teams i Microsoft Word.

Prodavci mogu efikasnije da rade i poboljšaju korisnička iskustva uz pomoć e-pošte, personalizovano kreiranje prodajnog sadržaja, uvide generisane UI i preporuke za sledeće korake. Menadžeri prodaje mogu da osnaže svoje timove pomoću AI-powered manager uvida i alatki za saradnju. Copilot for Sales takođe se može prilagoditi u skladu sa vašim poslovnim potrebama. Copilot for Sales neprimetno se integriše Microsoft Dynamics sa 365 Prodaja i Salesforce Sales Cloud može se konfigurisati tako da se povezuje sa drugim prodajnim rešenjima.

Copilot for Sales ima Microsoft Teams dozvole za učešće u sastancima timova i pristup snimcima sastanaka. On analizira pozive prodaje i izdvaja uvide, stavke radnje i još mnogo toga iz snimaka sastanka. Copilot for Sales Outlook ima dozvole za pristup događajima kalendara, kontaktima i čitanju i upisivanja e-poruka. Copilot for Sales za Word ima dozvole za čitanje i pisanje dokumenata za pripremu izveštaja o sastanku o prodaji.

Za Microsoft 365 instaliranje i podešavanje potrebno je instalirati i podesiti globalnog administratora Copilot for Sales. Copilot for Sales omogućava administratorima i korisnicima da pristupe sadržaju i dele podatke izvan, uključujući Microsoft 365 usluge nezavisnog proizvođača za upravljanje odnosima sa klijentima (CRM). Takvo deljenje podataka podleže Microsoft i važećim CRM odredbama i uslovima nezavisnog proizvođača. Deljenje podataka nije omogućeno dok administratori i korisnici u vašoj organizaciji ne pristanu da povežu svoj Microsoft radni ili školski nalog sa CRM nalogom.

Belešku

Copilot for Sales nije dostupan. Microsoft Dynamics 365 Customer Engagement (on-premises)

Evo video snimka koji vam daje brz pregled Copilot for Sales.

Zahtevi za licence

Copilot for Sales može biti predmet dodatne besplatne ili plaćene licence. Više detalja potražite na stranici sa cenama ili se obratite predstavniku korporacije Microsoft.

Zahtevi za uloge

Ako koristite Dynamics 365 Sales kao CRM sistem:

 • Administratorima moraju biti dodeljeni administrator sistema ili alatka za prilagođavanje bezbednosna uloga da bi se prilagodili Copilot for Sales. Ako koristite prilagođeni računar, bezbednosna uloga potrebne su dodatne privilegije Copilot for Sales.

 • Korisnicima moraju biti dodeljeni menadžer prodaje ili prodavac bezbednosna uloga za korišćenje Copilot for Sales. Ako koristite prilagođeni računar, bezbednosna uloga potrebne su dodatne privilegije Copilot for Sales.

Ako koristite Salesforce kao CRM sistem, pogledajte dozvole potrebne za administratore Salesforce-a.

Belešku

 • Ako ste napravili promene u korisničkim dozvolama ili bezbednosnim ulogama u CRM-u, zamolite tog korisnika da se Copilot for Sales odjavi iz programa Outlook, a zatim se ponovo prijavite da bi se ove promene odrazile na odgovarajući način.
 • Promene korisničkih dozvola ili bezbednosnih uloga u CRM-u mogu da potraju do 15 minuta da bi se odrazile na Copilot for Sales aplikaciju za Teams.

Dostupnost u regionu

Copilot for Sales je dostupan globalno osim u sledećim zemljama:

 • Mijanmar
 • Zelenortska Ostrva
 • Kina
 • Kuba
 • Kurasao
 • Timor-Leste
 • Iran
 • Obala Slonovače (Côte d’Ivoire)
 • Severna Koreja
 • Palestinska uprava
 • Rusija
 • Sv. Jelena, Asension, Tristan da Kunja
 • Sirija

Obaveštajna služba za razgovor o prodaji je trenutno dostupna u ograničenim geografijama. Korišćenjem obaveštajne službe za razgovor o prodaji potvrđujete da razumete da se uvidi i drugi podaci koje generiše obaveštajna služba za razgovor o prodaji mogu održavati u centru podataka koji nije centar podataka koji održava podatke Copilot for Sales o vašoj usluzi. Vaša privatnost nam je važna. Da biste saznali više, pročitajte našu Izjavu o privatnosti.

Belešku

Copilot for Sales nije podržan u Vladinom oblaku zajednice (GCC), uključujući USG i Ministarstvo odbrane (DOD).

Podržani jezici

Da biste videli listu podržanih jezika, pogledajte podržane jezike.

Pogledajte i ovo

Instalirate Copilot for Sales