SCCM 2006 and TS issue

MPEG 331 Reputation points
2020-09-28T16:02:01.087+00:00

Hi,

After upgrade from SCCM 2002 on SCCM 2006, The PXE with TS does not work. If I boot from Network with F12, I can reach my SCCM Server and boot from WindowsPE and get IP address from DHCP. It appears "Windows Configuration" and "Preparing Network Configuration" at the time reboot my machine again.

If I check the log file "SMSPXE.log" I see the following error

28777-image.png

Not Monitored
Not Monitored
Tag not monitored by Microsoft.
23,926 questions
No comments
{count} votes

2 answers

Sort by: Most helpful
  1. Fiona Yan-MSFT 2,296 Reputation points
    2020-09-29T07:00:54.23+00:00

    @MPEG

    1. After Winpe starts, we could check smsts.log on our client to see the errors occurred during the OSD process.
      For more details, please refer to this article:
      https://www.prajwaldesai.com/copy-smsts-log-file-during-task-sequence-failure/

    2.Could we know that how many clients have this issues? The failed client is part of our deployment or entire of it?

    3.Maybe we could also check the CcmMessaging.log to see whether the communication between MP and client is normal ?(These clients are on the same subnet as the failed client)


    If the response is helpful, please click "Accept Answer" and upvote it.
    Note: Please follow the steps in our documentation to enable e-mail notifications if you want to receive the related email notification for this thread.


  2. Ilia Ershov 121 Reputation points
    2020-10-07T08:10:30.827+00:00

    I guess there is an issue with MP itself. Please check MPSetup.log for any error messages

    No comments