Test could not be created error while validating subnet while uploading jmeter file in Azure Load Testing

Prabha 236 Reputation points
2023-03-15T10:16:53.8+00:00

while uploading jmeter file in Azure Load Testing, got below error

Test could not be created error while validating subnet

Azure DevTest Labs
Azure DevTest Labs
An Azure service that is used for provisioning development and test environments.
259 questions
0 comments No comments
{count} votes

Accepted answer
  1. Suresh Maurya 80 Reputation points
    2023-04-26T01:59:41.55+00:00

    Hi,

    I'm using option one with separate subnet for Load testing and getting the same results.

    1-Is there any Private Endpoint configured during your testing or template?

    1 person found this answer helpful.

2 additional answers

Sort by: Most helpful
  1. Prabha 236 Reputation points
    2023-03-20T17:32:34.7333333+00:00

    This is resolved after adding Network coordinator role to the vnet.

    1 person found this answer helpful.

  2. risolis 8,701 Reputation points
    2023-03-19T04:59:45.8433333+00:00

    Hello @Prabha

    Thank you for posting this concern on this community space.

    I was reading your case scenario description and I would like to share my 2 cents about it so, see them down below:

    1-Is there any Private Endpoint configured during your testing or template?

    2-Is there any subnet allocation stated on your testing or template? If yes, you can review the Subnet allocation used since Azure reserved few addresses for internal purposes...

    3-Is this an AKS environment scenario set up on it?

    I hope that can be helpful for you.

    Looking forward to your feedback,

    Cheers,

    Please "Accept the answer" if the information helped you. This will help us and others in the community as well.