Developer Portal custom fonts are not being published with the Site

Emanuel Granados 40 Reputation points
2023-05-19T17:44:20.95+00:00

Since yesterday (05/18/2023) I noticed that the custom fonts I added to Developer Portal Styles section are not being published with the rest of the site. I can see them properly applied in the design view and in the styles section but when I publish a new revision of the Developer Portal the content changes are there but not the fonts. I get a Console error saying the files are not found and when we review the Sources tab in the browser Developer Tools the font section is not there anymore. Was there any updates to the Developer Portal applied yesterday that could be causing this issue? All was working fine before yesterday.

Azure API Management
Azure API Management
An Azure service that provides a hybrid, multi-cloud management platform for APIs.
1,942 questions
{count} votes

Accepted answer
  1. MuthuKumaranMurugaachari-MSFT 22,271 Reputation points
    2023-05-23T19:06:52.5266667+00:00

    Emanuel Granados Thanks for posting your question in Microsoft Q&A. Our product team has identified the root cause and currently working on a fix to mitigate the issue. Unfortunately, there is no workaround or ETA for this and if you are looking for immediate mitigation, please create a support ticket with Azure Support team to roll back the instances. If you don't have support plan, send an email to azcommunity@microsoft.com referencing this thread with your subscription ID, APIM details and subject as "Attn: Muthu". I will assist you with next steps.

    I want to let you know there is open item #2183 and will keep you updated on this thread once I have more info. Sorry for the inconvenience caused. I hope this helps and let me know if you have any questions.

    2 people found this answer helpful.
    0 comments No comments

0 additional answers

Sort by: Most helpful