Als Autodidact ben ik volledig vastgelopen. Alleen heb nieuwe tech wel nodig voor me bedrijf wat nu?

Prehabcare 0 Reputation points
2023-09-18T08:39:14.0566667+00:00

Dag beste forumleden,

Als startende ondernemer zorg en autodidact, verwachtte ik dit varkentje wel even te wassen.

Dit is mij vies tegengevallen, momenteel lopen er volgens mij 2 of 3 verschillende accounts door elkaar, fysieke inlogkeys liggen verspreid door de kamer onbruikbaar. Inloggen is bijna onmogelijk geworden. Daarnaast na nachtenlang proberen heb ik het gevecht moeten staken. Met hopelijk niet teveel schade.

Mijn vraag is om op niet al te lange termijn ondersteuning te verkrijgen eerst alles terug te zetten naar 1 account werk en 1 account privé. Of zelfs 1 account werk want heb jaar abonnement van 40 euro per maand! Wat is vanaf dit moment (naast dat ik zelf niet nooit meer ga lopen knoeien) de eerste stap?

Gezien mijn net startende onderneming en volledig op de toekomst berust bedrijfsconcept was mijn gedachte om zoals altijd op ict gebied autodidactische vaardigheden op te doen. Vervolgens later i.i.g. een beetje te snappen hoe het werkt. Wat ik beoogde was om mijn cliënten rapportages, bekostiging, boekhouding middels Microsoft te doen. Daarnaast zelf het systeem beetje bij beetje te verbeteren ( innovatieve zorg). Maja grote stap terug wat dat betreft.

Plan B is een extern systeem en office word Microsoft alleen gebruiken voor kantoorzaken als de wat simplistische zaken.

Misschien is er nog C?

Maar goed nu wil ik natuurlijk dat ik in ieder geval weer mijn werk kan doen en vervolgens gebruik kunnen maken van mijn abonnement, dit vergt natuurlijk de nodige implementatiekosten. Wat is jullie advies en waar zou ik terecht kunnen?

Ik hoor het graag ben nu behoorlijk in de stress haha

Groeten,

Barry Geugjes

Not Monitored
Not Monitored
Tag not monitored by Microsoft.
30,307 questions
0 comments No comments
{count} votes