Cant't load authentication section of my Azure Functions App

Tim Schramm 21 Reputation points
2024-04-19T13:13:16.2066667+00:00

When I navigate to the authentication section of my Azure Functions App only the following error message is shown:
Failed to load authentication setting data for your site. Please refresh the page. Refreshing the page doesn't change anything either.

User's image

Does anybody know how to fix that?

Azure Functions
Azure Functions
An Azure service that provides an event-driven serverless compute platform.
4,352 questions
0 comments No comments
{count} votes

Accepted answer
  1. Alex Burlachenko 810 Reputation points
    2024-04-19T13:47:40.1033333+00:00

    Hi, try next:

    Restart the Function App: Sometimes, a simple restart can help resolve issues3. You can do this from the Azure portal.

    Run Azure Functions Diagnostics: Azure provides a diagnostic tool that can help identify and solve common function app problems. You can access this tool from the Azure portal.

    Check Storage Connections: Verify whether storage connections are set up correctly and that the storage account is accessible.

    Recreate the Web App: If none of the above solutions work, you might consider recreating the web app.

    If the information is helpful, please Accept Answer so that it would be helpful to community members.

    I hope this helps! If you have any more questions or need further clarification, feel free to ask. I’m here to help!

    0 comments No comments

0 additional answers

Sort by: Most helpful