BASH Training Module Unit 7 of 9 isn't working correctly

Brown, David CTR (Volpe) 0 Reputation points
2024-05-22T18:49:58.5633333+00:00

I am working through module number 7 of https://learn.microsoft.com/en-us/training/modules/bash-introduction/6-exercise-filter-cli-output . I am at step 1 and am typing in az vm list-sizes --location westus --output table as directed by this exercise. The resulting output should provide me with a list of all the virtual machines in the westus instance. Instead I see the output below:

azureuser [ ~ ]$ az vm list-sizes --location westus --ouput table

unrecognized arguments: --ouput table

Examples from AI knowledge base:

az vm list-sizes --location westus

List the available VM sizes in the West US region.

https://docs.microsoft.com/en-US/cli/azure/vm#az_vm_list_sizes

Read more about the command in reference docs

Something is definitely broken in this exercise. Module number 8 for this section didn't work correctly either. How often are these modules updated/checked? It's frustrating using this as a training tool when these exercises don't work correctly. May I suggest that someone or a team of someone's goes through all these exercises to make sure they'll work as trainees like me expect.

This question is related to the following Learning Module

Azure Training
Azure Training
Azure: A cloud computing platform and infrastructure for building, deploying and managing applications and services through a worldwide network of Microsoft-managed datacenters.Training: Instruction to develop new skills.
1,140 questions
{count} votes

1 answer

Sort by: Most helpful
  1. AmaranS 3,035 Reputation points Microsoft Vendor
    2024-05-23T04:58:19.6133333+00:00

    Hi Brown, David CTR (Volpe),

    Thank you for reaching out to us on the Q&A forum.

    Based on my understanding of the issue, you're practicing the following Learning Path exercise.

    If everything is correct, the commands should work as expected, and you should see the filtered lists of VM sizes.

     

    For reference, we also tested it on our end, and it's working fine without any issues:User's image

     If you are still encountering the issue, feel free to contact us for further assistance. We are happy to help you.

    If you've found the provided answer helpful, please click the "Accept Answer/Upvote" button. This will be beneficial to other members of the Microsoft Q&A forum community.

    Thank you.