Azure Stack HCI 23H2 Cluster Deployment - Stuck on Deploy Arc infrastructure components

Maximilian Pessl 0 Reputation points
2024-07-01T09:47:33.2466667+00:00

Ahoi community,

I hope you have some ideas where to look at to fix a Deploy Arc infrastructure components action running for more than 2,5h

User's image

As you can see in the screenshot from the cluster deployment in Azure the deployment for Deploy Arc infrastructure components is running since 8:19 AM (CEST+1/UTC+2)

What is saw is that a custom location has been created in the RG but its deleted:User's image

also to be seen in the activity log

User's image

On both HCI nodes the following directory is not presen C:\Windows\AzureStackHCI\Logs\AzureStackHCIDeployment

already checked this https://learn.microsoft.com/en-us/answers/questions/1660411/azure-stack-hci-23h2-deployment-stuck-on-azure-por

Do you have ideas on what to check or how to proceed?

BR Maximilian

Azure Stack HCI
Azure Stack HCI
A hyperconverged infrastructure operating system delivered as an Azure service that provides security, performance, and feature updates.
309 questions
{count} votes

2 answers

Sort by: Most helpful
  1. Maximilian Pessl 0 Reputation points
    2024-07-01T09:50:29.65+00:00

    Update:

    the ARC vm was initialy running on Node002

    User's image

    now it has been "moved" to Node001

    User's image

    is this normal on a 2 Server no Storage Switch deployment?

    0 comments No comments

  2. Maximilian Pessl 0 Reputation points
    2024-07-01T15:14:01.2633333+00:00

    Ahoi hoi,

    udpate: The cluster is up and running - it was all about waiting:

    User's image

    Also the custom location has magically appeared :)