HTML Links in SharePoint not working anymore

Oliver 96 Reputation points
2020-12-08T02:39:12.533+00:00

Hello All,

Hello All,

We have an important Document we wanted to share with our Members which contains lots of Information.

So as to make it easier for our Members to access the exact Content they want/need we decided to go with an Accordion Structure, as this isn't supported on the modern Pages, we are using the classic Pages and using HTML Code in a Script Editor to create it.

There are also some Links added in the normal HTML Format, <a href="url"> Link text </a>, these Links worked fine until recently.

Now whenever the Link is used it doesn't redirect to the set URL but instead it looks like this http://SharePointSie/"url".

If anyone knows how to fix this Issue please let me know.

SharePoint
SharePoint
A group of Microsoft Products and technologies used for sharing and managing content, knowledge, and applications.
9,565 questions
0 comments No comments
{count} votes

Accepted answer
  1. Oliver 96 Reputation points
    2020-12-08T08:26:02.223+00:00

    Hello @Baker Kong-MSFT ,

    As not all of the Links are on the Site we used absolute Links for all of them following the basic http://www.

    We also tried to use the Google Link which is also just added to the end of our SPO URL in Quotation Marks.


1 additional answer

Sort by: Most helpful
  1. Baker Kong-MSFT 3,791 Reputation points
    2020-12-08T07:50:28.673+00:00

    Hi @Oliver ,

    May I know what kind of URL it's? Just have a test, if the URL is relative, the current site URL will be appended to the front of the link. If it's an absolute URL, nothing will be changed. You can use F12 tool to inspect the element to check it's real URL.

    Best Regards,
    Baker Kong


    If an Answer is helpful, please click "Accept Answer" and upvote it.
    Note: Please follow the steps in our documentation to enable e-mail notifications if you want to receive the related email notification for this thread.

    0 comments No comments