NEW "AFR Studio" (FOTT app) PROBLEM: CAN'T complete "tagging" of newly-added fields; AFR Studio simply does NOTHING :-| ...

Mark Vogt 6 Reputation points
2021-02-17T18:27:19.633+00:00

PROBLEM:
Trying to tag a pair of newly-added fields to a previously-working AFR project now does nothing :-|

ENVIRONMENT:

  • AFR Service running (for months) successfully up in Azure;
  • "AFR Studio" (FOTT web app) running locally hosted in DockerDesktop running in an Azure VM <-- this has been working for MONTHS with 10+ projects
  • Azure Storage / BLOB container NOT on any VNET in same resource group as AFR Service and associated "tagging" VM

STEPS TO REPRODUCE PROBLEM:

  • LAUNCH browser
  • BROWSE to localhost:3333 <--- NOT the actual port # we're using
    => AFR Studio launches successfully
  • SELECT an image to tag
  • TRY to TAG:
    • SELECT a highlighted (OCR-ed) VALUE in the image <--- This WORKS :-)
    • CLICK on the new FIELDNAME <--- this is where NOTHING HAPPENS :-O :-(

QUESTION for EVERYONE :
IS anyone ELSE experiencing this phenomenon?

I have 14 AFR projects (models)...

  • ALL of them use the SAME Storage, SAME encryption key
  • ALL but this ONE (odd) project SUCCESSFULLY permit me to TAG these 2 new fields :-(
  • ONLY THIS ONE project is "DOING NOTHING" when I try to tag an image :-?

THOUGHTS?
IDEAS?
SUGGESTIONS? (don't suggest re-creating the project from scratch; I've already done that - TWICE so far)

AWAITING replies,
-Mark Vogt | Senior Solution Architect | Avanade

Azure AI Document Intelligence
Azure AI Document Intelligence
An Azure service that turns documents into usable data. Previously known as Azure Form Recognizer.
1,473 questions
{count} votes