question

s08glen-0334 avatar image
0 Votes"
s08glen-0334 asked SatishBoddu-MSFT commented

Azure Digital Twins Tutorial End-to-end Zipdeploy failed with HTTP status code RequestTimeout

Running through the following tutorial here;
https://docs.microsoft.com/zh-tw/azure/digital-twins/tutorial-end-to-end

At the Publish the app section, when I want to publish the Azure Function, the output shows me the following error

83080-screenshot2021-03-31.png

The meaning in English is:
"The attempt to publish the ZIP file through https://sampleclientapp20210331-func.scm.azurewebsites.net/api/zipdeploy failed with HTTP status code RequestTimeout. "

I have already followed all the steps in the tutorial, including updating all the NuGet packages, but the error still happened.
Did anyone know how to solve it ? Thanks.


azure-digital-twins
· 2
5 |1600 characters needed characters left characters exceeded

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 3.0 MiB each and 30.0 MiB total.

Hello @s08glen-0334 it looks like a transient error, have you tried once again?

0 Votes 0 ·

@SatishBoddu-MSFT I have tried many times

0 Votes 0 ·

1 Answer

SatishBoddu-MSFT avatar image
0 Votes"
SatishBoddu-MSFT answered SatishBoddu-MSFT commented

Hello @s08glen-0334 If the function app deployment is causing an issue, please give a try with the following document,

Please comment in the below section for more discussion.


Zip deployment for Azure Functions


· 4
5 |1600 characters needed characters left characters exceeded

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 3.0 MiB each and 30.0 MiB total.

@SatishBoddu-MSFT After many times trying, the output still showed me the same fail message, but there are some interesting things happened!
When I logged in Azure portal and searched the function name, I found that the function was uploaded correctly and worked !

Is this kind of situation normally?

Thanks for your reply

0 Votes 0 ·

Hello @s08glen-0334, Interesting, I think you may want to try the deployment from another machine or laptop, sometimes the dependencies may cause the error. Is the function working properly? as per the expectation?

0 Votes 0 ·

@SatishBoddu-MSFT I only use my Microsoft account on one laptop, so I think there is no other deployment.
The function works properly as the expectation, just as the same as the result in tutorial.

I asked my friend to try the same steps in the tutorial and he got the same error message, too. His function also works properly.

Could you please find out what the problem is so that I can solve it next time when I encounter the same problem?

Thanks you a lot!

1 Vote 1 ·
Show more comments