question

SammarAbbasNasir-2953 avatar image
0 Votes"
SammarAbbasNasir-2953 asked SammarAbbasNasir-2953 commented

SSRS Reporting

Hey,
I am using SSRS Reporting and Facing an weird issue, hope you guys help me out.

For Creating Report I am Using Visual studio 2019. My Report is simple just used grouping in it with totals and subtotals.
The Issue is When i Review the Report in tool by Clicking the preview button.

Some of the Columns not showing data on some rows. its shows empty space. but the weird thing is when i Export to the PDF, Excel etc it Showing Complete data.
Please let me know why is this happening and how can i resolve this problem.

84780-report-issue.png



If you see the image above the status and TRX number not showing data on Some columns. But When i Export it will Show the complete data Please help me out
Thanks and Regards

sql-server-reporting-services
report-issue.png (47.8 KiB)
· 2
5 |1600 characters needed characters left characters exceeded

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 3.0 MiB each and 30.0 MiB total.

Hi, I had the exact same problem. Just simply change the font to Arial or any other font other than the default font and it ll work. Worked for me. Let me know

1 Vote 1 ·

@AkshayPatil-8330 , I just checked and it worked as well.
Thanks.

0 Votes 0 ·
SammarAbbasNasir-2953 avatar image
0 Votes"
SammarAbbasNasir-2953 answered ZoeHui-MSFT commented

hey @ZoyaZY1Wen-0403
thanks for your reply. Yeah the issue was weird and it occurring on other reports as well sometimes some headers got disappear.
But thankfully the issue resolved.
I just made a report with using Report Wizard and its working perfectly fine.
the issue Occurs if i create and empty report and add table my self.
Regards.

· 1
5 |1600 characters needed characters left characters exceeded

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 3.0 MiB each and 30.0 MiB total.

Hi @SammarAbbasNasir-2953, thanks for you reply, you could click "Accept Answer" on your answer so that others who are suffering the issue could get more accurate information. You may also post the issue here that if the issue is mentioned many times, the product team will help to deal with the issue.


0 Votes 0 ·
ZoeHui-MSFT avatar image
0 Votes"
ZoeHui-MSFT answered

Hi @SammarAbbasNasir-2953,

It's a little hard to narrow the issue.

I tested in my Visual Studio2019 and I couldn't re-produce the issue.

May I know if the issue only occurs in this report or other reports also have the same issue?

Could you please help check run the report in Report Builder to see if the preview model will lose data or not?

You may also try to remove cached report data in Visual Studio for a try.

How-to-remove-cached-report-data-in-Visual-Studio

Regards,

Zoe


If the answer is helpful, please click "Accept Answer" and upvote it.

Note: Please follow the steps in our documentation to enable e-mail notifications if you want to receive the related email notification for this thread.
Hot issues October


5 |1600 characters needed characters left characters exceeded

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 3.0 MiB each and 30.0 MiB total.

SammarAbbasNasir-2953 avatar image
0 Votes"
SammarAbbasNasir-2953 answered

Alright @Zoehui-MSFT thanks

5 |1600 characters needed characters left characters exceeded

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 3.0 MiB each and 30.0 MiB total.