question

priya-5799 avatar image
0 Votes"
priya-5799 asked PRADEEPCHEEKATLA-MSFT edited

Azure DevOps account not linking with Azure DataFactory

I have used same account for both ADF and Azure devops, when am clicking to configure repository in data factory , my azure devops account is not showing in dropdown.

I am using chrome browser

azure-data-factory
5 |1600 characters needed characters left characters exceeded

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 3.0 MiB each and 30.0 MiB total.

1 Answer

PRADEEPCHEEKATLA-MSFT avatar image
0 Votes"
PRADEEPCHEEKATLA-MSFT answered PRADEEPCHEEKATLA-MSFT edited

Hello @priya-5799,

Welcome to the Microsoft Q&A platform.

Make sure to associate your Azure DevOps organization to Azure Active directory.

Navigate to Organization settings => In General section => Select Azure active directory. which allows you to associate organization.

97398-image.png

For more info about connecting Azure Repos to your organization's Active Directory, see Connect your Azure DevOps organization to Azure Active Directory.

Hope this helps. Do let us know if you any further queries.


Please don’t forget to Accept Answer and Up-Vote wherever the information provided helps you, this can be beneficial to other community members.


image.png (209.7 KiB)
· 4
5 |1600 characters needed characters left characters exceeded

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 3.0 MiB each and 30.0 MiB total.

Hello @priya-5799,

Just checking in to see if the above answer helped. If this answers your query, do click Accept Answer and Up-Vote for the same. And, if you have any further query do let us know.

0 Votes 0 ·

Hello @priya-5799,

Following up to see if the above suggestion was helpful. And, if you have any further query do let us know.
Take care & stay safe!

0 Votes 0 ·

@PRADEEPCHEEKATLA-MSFT
Hi,
I am getting the below error after following the step mentioned above. Kindly help.

"
User Anisha.joseph2005@gmail.com is a guest in the target AAD tenant Default Directory. The current organization policy does not allow guest users to access the organization. Change the policy setting to allow external guest access and try again. "

But I can see that the User with the email id "anisha.joseph2005@gmail.com" is of member UserType.!

201748-screenshot-2022-05-13-at-94333-pm.png201768-screenshot-2022-05-13-at-94315-pm.png

Thanks,
Anisha


0 Votes 0 ·

Hello @AnishaJoseph-404,

I would recommend creating a new thread on the same forum with as much details about your issue as possible. That would make sure that your issue has better visibility in the community.

0 Votes 0 ·