Scheduling Assistant shows no free time, has all gray slashes / no information

Joshua Modine 1 Reputation point
2021-07-01T15:13:32.437+00:00

I have a issue with two Rooms that when random users try to use the Scheduling assistant they get grey slashes bar that the graphics key says they mean " No Information found"

it is very similar to this article: https://social.technet.microsoft.com/Forums/ie/en-US/d0f13692-221e-415c-9f0e-3655329b115e/scheduling-assistant-shows-no-free-time-has-all-gray-slashes?forum=outlook

We have already tried new profile, deleting the cache, and turning off Cached Exchange mode. Other than the Scheduling Assistant issue all other facets of this room work in Outlook.

This is a former Exchange 2010 environment that was migrated to O365 a month ago. So not sure if this is a left over of that migration.

Outlook Management
Outlook Management
Outlook: A family of Microsoft email and calendar products.Management: The act or process of organizing, handling, directing or controlling something.
4,855 questions
0 comments No comments
{count} votes

1 answer

Sort by: Most helpful
  1. ChristyZhang-MSFT 20,616 Reputation points Microsoft Vendor
    2021-07-02T10:38:38.357+00:00

    Hi @Joshua Modine ,

    According to your description, does this issue only happen to several specific users in your organization or happen to all the users? If only happen to several users in your organization, please try to compare the differences between those problematic users and normal user to see if we could find some clues (such as Outlook versions, access permissions to the room mailbox and so on).

    In order to further confirm your issue, it is suggested for you to try the Scheduling Assistant feature from Outlook web mail to see if the same issue can also be reproduced there.

    If everything can work fine on your web mail, looks like something might be wrong with your Outlook desk top client. Please make sure you have fully updated and repaired your Outlook desktop client.

    If the same issue could be reproduced on your web mail, I'm afraid that issues might be more related to those problematic email account themselves. It is more suggested for you to check if there is any corruption within theses email accounts during the migration.

    Any update about this issue, please feel free to let me know.


    If the response is helpful, please click "Accept Answer" and upvote it.
    Note: Please follow the steps in our documentation to enable e-mail notifications if you want to receive the related email notification for this thread.