Graph API - GET groupPolicySettingMappings Returns 400 error

Sean Bulger 21 Reputation points
2021-09-08T18:26:26.34+00:00

When using GET https://graph.microsoft.com/beta/deviceManagement/groupPolicyMigrationReports/{groupPolicyMigrationReportId}/groupPolicySettingMappings

I receive a response of 400 Bad Request, with the code, "no method match route template" and the message, " "No OData route exists that match template ~/singleton/navigation/key/navigation with http verb GET for request...."

If I use a GET request to get https://graph.microsoft.com/beta/deviceManagement/groupPolicyMigrationReports/{groupPolicyMigrationReportId} it returns information as expected.

I'm not an expert by any means, so I may be missing something obvious. Can anyone point me in the right direction?

Microsoft Intune
Microsoft Intune
A Microsoft cloud-based management solution that offers mobile device management, mobile application management, and PC management capabilities.
4,572 questions
0 comments No comments
{count} votes

1 answer

Sort by: Most helpful
  1. Lu Dai-MSFT 28,366 Reputation points
    2021-09-09T03:07:53.967+00:00

    @Sean Bulger Thanks for posting in our Q&A.

    For this issue, I have done a lot of research. I find that the request is:
    GET https://graph.microsoft.com/beta/deviceManagement/groupPolicyMigrationReports/{groupPolicyMigrationReportId}/groupPolicySettingMappings/{groupPolicySettingMappingId}

    It is suggested to try to add the "groupPolicySettingMappingId" and run the request to check if it is successful.


    If the response is helpful, please click "Accept Answer" and upvote it.
    Note: Please follow the steps in our documentation to enable e-mail notifications if you want to receive the related email notification for this thread.