Azure IoT Blob upload troubleshooting

Ashley Walker 21 Reputation points
2021-10-05T04:39:10.74+00:00

I have setup Azure IoT Edge and a module for Azure IoT Blob storage. I have added about 12 containers that I want uploaded, initially they have been uploading (about 550gb of data has been uploaded our of approx. 2.5TB) but now they are no longer uploading.

This is the log from the container:

[2021-10-05 04:03:16.027] [info ] [tid 872] [BlobInterface.cc:1494] [ListBlobsInOrder] ListBlobsInOrder received. Container:771e0ace-0f33-4b23-9eec-3387f03c6fe5 BlobNameStart:null MaxBlobNames:1 OrderType:0 Flags:1
[2021-10-05 04:03:16.033] [info ] [tid 872] [BlobInterface.cc:1528] [ListBlobsInOrder] ListBlobsInOrder completed. Container:771e0ace-0f33-4b23-9eec-3387f03c6fe5 BlobEntryCount:0 NextBlobName:null

Any ideas on how to troubleshoot, to get it to resume uploading would be great.

Azure IoT Edge
Azure IoT Edge
An Azure service that is used to deploy cloud workloads to run on internet of things (IoT) edge devices via standard containers.
558 questions
Azure Blob Storage
Azure Blob Storage
An Azure service that stores unstructured data in the cloud as blobs.
2,599 questions
{count} votes

1 answer

Sort by: Most helpful
  1. AshokPeddakotla-MSFT 30,076 Reputation points
    2021-10-11T16:34:21.133+00:00

    @Ashley Walker Glad to know that your issue is resolved and Support team able to provide quick resolution.

    It’s now working after you added the role assignment for your blob storage resource.

    Feel free to respond if you have any other queries.

    0 comments No comments