Imported Drivers packages is not showing in Task sequence for adding

asked 2021-11-16T13:28:55.59+00:00
Richkm 146 Reputation points

Hello,
I have exported the drivers packages old MECM and importing to new MECM Server ,Drivers packages are imported successfully but some of drivers drivers packages are not showing while adding these drivers packages.(ex apply drivers packages then browser for adding drivers where its not showing)

i used same single account for exporting and importing with full admins rights account in both servers.

Thanks
Rich

Microsoft Configuration Manager
No comments
{count} votes

3 answers

Sort by: Most helpful
  1. answered 2021-11-16T13:42:14.877+00:00
    Rahul Jindal [MVP] 6,156 Reputation points Microsoft MVP

    Have experienced similar issues before. Had to recreate the packages.


  2. answered 2021-11-17T06:21:20.377+00:00
    Rahul Jindal [MVP] 6,156 Reputation points Microsoft MVP

    Don't import the packages. Just create new on in the console using the already imported drivers. Also, which models are you working with?

    No comments

  3. answered 2021-11-17T06:38:31.47+00:00
    AllenLiu-MSFT 21,936 Reputation points Microsoft Employee

    Hi, @Richkm
    Thank you for posting in Microsoft Q&A forum.

    Have we click Show Members for the unshown driver packages and make sure there are indeed some drivers in the driver packages?
    Have we check "Export all associated drivers" and "Export all content for the selected driver packages and drivers" when we export the driver package?


    If the answer is helpful, please click "Accept Answer" and kindly upvote it. If you have extra questions about this answer, please click "Comment".
    Note: Please follow the steps in our documentation to enable e-mail notifications if you want to receive the related email notification for this thread.