LOB app installation issue

Neeraj 136 Reputation points
2020-08-26T13:03:11.603+00:00

Hi Techies,

i am trying to install LOB msi app.
it is getting installed in my VM but not in Physical Surface.
i have checked the logs, it says- download completed successfully in both.
but while installation, it is failing on Surface only not in VM.
error in reg-SOFTWARE\Microsoft\EnterpriseDesktopAppManagement\SID is
Status-60 and last Error is 2147944003
which means- enforcement failed.

please help me !

Microsoft Intune Application management
Microsoft Intune Application management
Microsoft Intune: A Microsoft cloud-based management solution that offers mobile device management, mobile application management, and PC management capabilities.Application management:
548 questions
No comments
{count} votes

Accepted answer
  1. Neeraj 136 Reputation points
    2020-08-28T03:34:26.837+00:00

    Thanks Nick,
    I had enabled verbose logging /log <path> for the MSI and then get to know, it required additional application as a prerequisite. so, it working now.

    No comments

1 additional answer

Sort by: Most helpful
  1. Nick Hogarth 3,411 Reputation points Microsoft MVP
    2020-08-26T22:58:54.593+00:00

    Does the MSI install fine when you install it manually outside of Intune? Have you reviewed the event logs Microsoft-Windows-DeviceManagement-Enterprise-Diagnostics-Provider/Admin from this guide https://techcommunity.microsoft.com/t5/intune-customer-success/support-tip-troubleshooting-msi-app-deployments-in-microsoft/ba-p/359125 ?

    You can also package up the MSI using Intune Win32 apps and test with the installation command to use verbose logging.

    No comments