question

mikemike-0883 avatar image
1 Vote"
mikemike-0883 asked DanielSchnyder-0007 answered

Teams on Chrome OS error when signing in

Teams on Chrome OS (dev v 103) will not load with this error "We're sorry, we've run into an issue". All cookies allowed in the browser

Any ideas at what could cause this issue?

office-teams-app-devoffice-teams-linux-itpro
· 8
5 |1600 characters needed characters left characters exceeded

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 3.0 MiB each and 30.0 MiB total.

Based on the description it doesn't seem like a Teams app development related issue. Is your issue related to signing into Teams app?

0 Votes 0 ·

Yes, the issue occurs when trying to sign into the Teams web app

0 Votes 0 ·

We are mainly responsible for Microsoft Teams app development related issues.

For Microsoft Teams product issues/failures your tenant Admin can reach out to Microsoft 365 Product Support.

For general questions about Microsoft Teams please post your question on Microsoft Teams Community.

0 Votes 0 ·

Hi @AyomidePhilip-0368,

Were you able to successfully log into Teams web app on this device previously?
By "All cookies allowed", do you mean you have already followed the official document below to add the sites listed into the "Sites that can always use cookies" setting?
Teams web client is stuck in a login loop - Google Chrome

Besides, it's suggested to try opening the browser in a new incognito window and see how it goes. You can also try testing on a different supported browser like Microsoft Edge (Chromium-based) and check the result.


If the answer is helpful, please click "Accept Answer" and kindly upvote it. If you have extra questions about this answer, please click "Comment".
Note: Please follow the steps in our documentation to enable e-mail notifications if you want to receive the related email notification for this thread.


0 Votes 0 ·

I have the same issue, and changing this cookie setting didn't work, also private navigation doesn't work.
I am using a school account, and trying another browser is not that easy on chrome os

Thanks

0 Votes 0 ·

Hi @Mat-7466,

Do you perhaps have a Teams desktop client installed and is that working as expected?

0 Votes 0 ·
Show more comments

Same problem for me. It was working last 2 weeks and it stopped working some days ago...

0 Votes 0 ·
BadreddineChaaban-8061 avatar image
1 Vote"
BadreddineChaaban-8061 answered mikemike-0883 commented

It seems the probem occurs with Chrome OS flex developerchannel only.
I switched the OS back to stable Canal Version 101.0.4951.63 and it works again.

· 2
5 |1600 characters needed characters left characters exceeded

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 3.0 MiB each and 30.0 MiB total.

Thanks @BadreddineChaaban-8061 for the share! Hi @mikemike-0883 and others who are experiencing the same issue, would you have a look at the workaround shared by BadreddineChaaban and see if it can help on your end as well?

0 Votes 0 ·

yeah, this worked for me as well.

Thank you.

0 Votes 0 ·
DanielSchnyder-0007 avatar image
0 Votes"
DanielSchnyder-0007 answered

Same issue here with 103.0.1255.0. Works with 101.0.1210.53

5 |1600 characters needed characters left characters exceeded

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 3.0 MiB each and 30.0 MiB total.