[MSDN Redirect ] ADConnect shows Domains as 'Not Added' but they are verified in Azure AD

KetanChawda-MSFT 1 Reputation point Microsoft Employee
2020-02-07T04:59:59.957+00:00

Hi community,

I have successfully verified my Domain Names in Azure Portal and all of them have the green tick VERIFIED but when I go to AD Connect to configure Pass Hash the Azure AD Domains are marked as 'Not Added'.

I have tried uninstalling and re-installing AD Connect - in case it cached something bad - but it still shows me as 'Not Added'.

Thanks,

Gabriel Porto

Source: https://social.msdn.microsoft.com/Forums/en-US/ddea3d1e-ab8e-4a81-94df-dabb6ed210d1/adconnect-shows-domains-as-not-added-but-they-are-verified-in-azure-ad?forum=AzureFunctions

Microsoft Entra ID
Microsoft Entra ID
A Microsoft Entra identity service that provides identity management and access control capabilities. Replaces Azure Active Directory.
20,453 questions
0 comments No comments
{count} votes

2 answers

Sort by: Most helpful
  1. Marilee Turscak-MSFT 36,246 Reputation points Microsoft Employee
    2020-02-07T23:52:50.567+00:00

    Click the Refresh symbol when you have verified your domains, and make sure that the domains are verified in Azure. "Not added" usually means that AAD Connect could not find a custom domain corresponding to the UPN suffix. You need to add and verify a custom domain corresponding to the UPN suffix and ensure that the UPN suffix is not changed to default .onmicrosoft.com,

    If your directory is not detecting the verified domain it is possible that you are authenticating to an alternative Azure AD instance or there is an issue where it's not returning your verified domain. If possible can you send me a mail with your domain name, initial domain name, and tenant id? (AzCommunity@microsoft.com).

    Also, make sure there's nothing wrong with the connection between the machine and the tenant.

    0 comments No comments

  2. Gabriel Porto 1 Reputation point
    2020-02-10T02:29:58.003+00:00

    Hi,
    Thanks for your reply.

    The Domains shows as VERIFIED in Azure AD Portal but AD Connect is still not detecting it.

    I have just sent you all the information required by email.

    Thanks,
    Gabriel

    0 comments No comments