domainName is invalid. The domain name given was not found.

Wajid Ali Khilji 46 Reputation points
2022-08-24T16:59:25.15+00:00

I am having issue adding custom domain apex. It give this message: domainName is invalid. The domain name given was not found.
This morning I have generated value for TXT in apex domain, but wanted to delete that domain entry. Was unable to delete so I deleted the static website it was connected to. But Since then I have created another static website, where I am unable to replicate the same. Any suggestions?

Azure App Service
Azure App Service
Azure App Service is a service used to create and deploy scalable, mission-critical web apps.
6,831 questions
{count} votes

Accepted answer
  1. ajkuma 22,081 Reputation points Microsoft Employee
    2022-08-25T20:07:29.22+00:00

    @Wajid Ali Khilji ,

    As I understand, you have deleted the your old static webapp and now trying to bind the domain to the new static webapp.
    If you haven't done this already, on your domain registrar, ensure the previous records are updated/cleared ( that of old static webapp).

    Also, as noted the DNS propagation can take up to 12 hrs.

    From Dig interface, I see this record.

    -Once the TXT record value is generated, select the copy button (next to the generated value) to copy the code to the clipboard.

    Select the Close button.

    Open a new browser tab and sign in to your domain registrar account.

    Navigate to your domain name's DNS configuration settings.

    Add a new TXT record | with the values.

    Checkout the doc: Set up an apex domain in Azure Static Web Apps

    I have tried a similar repro and updated/generated the TXT record.
    234930-image.png

    Kindly let us know how it goes, I'll follow-up with you further.


1 additional answer

Sort by: Most helpful
  1. Santiago S. Sarayan Jr 81 Reputation points
    2022-08-24T17:41:43.053+00:00

    Contact your Domain Provider to give you the correct TXT record.

    234652-image.png

    0 comments No comments