Klas Hammar tar över rodret för Windows och Surface i Sverige

Microsoft Sverige välkomnar Klas Hammar till tjänsten som affärsområdeschef för Windows och Surface. Klas kommer närmast från en roll som OEM-chef på Microsoft, men har sedan tidigare lång och gedigen erfarenhet från att arbeta med såväl konsumenter som med företagskunder på Microsoft.

- Jag kan inte tänka mig en mer spännande tidpunkt att ta över rollen som affärsområdeschef för Windows och Surface än just nu. Microsoft är mitt uppe i en transformation som bolag och där är Windows och Surface två av de centrala delarna för att driva vår affär, säger Klas Hammar, affärsområdeschef för Windows och Surface

I sin nya roll har Klas det övergripande ansvaret för att driva och utveckla affären för Windows och Surface i Sverige mot alla Microsofts kundsegment och partners. Allt från konsumenter och studenter till SMB-kunder och storföretag. Två stora områden som Klas börjar driva omedelbart är lanseringarna av Surface 3 och Windows 10 i Sverige.

Klas tar över rollen som affärsområdeschef för Windows och Surface efter Thomas Floberg, som tagit steget till Microsofts huvudkontor som Director of Product Marketing for Developed Markets för Windows.

För mer information kontakta

Klas Hammar
Affärsområdeschef Windows och Surface
klas.hammar@microsoft.com
Tel: 073-408 28 58