Sulavasta Microsoftin vuoden kumppani

Lehdistötiedote 20.5.2013

Microsoft Oy on nimennyt konsultointiyhtiö Sulava Oy:n ”vuoden kumppaniksi” 2013. Sulava on toiminut muutosvoimana ja edistänyt pilvipalveluiden yleistymistä Suomessa.

Sulava Oy on valittu vuoden 2013 Suomen Microsoft-kumppaniksi. Vuonna 2010 perustettu kasvuyritys Sulava on tietotyön tuottavuuden parantamiseen erikoistunut, henkilöstönsä omistama konsultointiyhtiö. Sulavan osaamisen ydintä on Microsoft-teknologia, pilvipalvelut ja sosiaalinen teknologia.

”Valintaan vaikutti Sulavan vahva sitoutuminen Microsoftin alustoihin. Yritys pyrkii aktiivisessa yhteistyössä Microsoftin kanssa edistämään pilvipalveluiden yleistymistä Suomessa”, perustelee Microsoftin toimitusjohtaja Ari Rahkonen. ”Suomalaisasiakkaiden siirtäminen pilveen on sulavalaisten intohimo, mikä koituu koko kumppaniekosysteemimme hyödyksi.”

Sulava on auttanut jo yli sataa yritystä siirtymään Office 365:een. Nykyään yrityksen palveluvalikkoon kuuluvat myös Windows Azure -pilvipalvelut, Windows Intune -etähallinta- ja suojauspalvelut, Windows Phone sekä Microsoft Dynamics CRM.

”Kun perustimme Sulavan vuonna 2010, tavoitteenamme oli olla paras osaaja Microsoftin pilvipalveluissa sekä tietotyön tehostamisessa. Nyt saatu tunnustus on osoitus siitä, että työmme on ollut tehokasta ja merkityksellistä”, sanoo Sulavan toimitusjohtaja Aki Antman. ”Microsoft-kumppanuus ja tiivis yhteistyö on ollut merkittävä tekijä Sulavan kasvun ja menestyksen taustalla.”

Sulava myös aktiivisesti kuuntelee Microsoftia. Se tuottaa ja jakaa Microsoft-teknologioihin liittyviä olennaisia uutisia sekä tietoa ymmärrettävällä tavalla laajalle suomalaiskohderyhmälle. Sulavan blogit sekä Twitter- ja Facebook-syötteet ovat saavuttaneet suurta suosiota. Sulava on luonut myönteisen ja tuottavan yhteistyösuhteen Microsoftin kanssa, ei ainoastaan loistavalla liiketoiminnalla, vaan toimimalla muutosvoimana suomalaisessa yhteiskunnassa sekä kohottamalla valmiuksia myös kansalaisjärjestöissä.

Sulavalla on jo entuudestaan Microsoftin kultakompetenssi Collaboration and Content -alueella ja yritys on Microsoftin ylimmän tason Cloud Accelerate -kumppani. Microsoftin kumppaniohjelmaan kuuluu Suomessa kaikkiaan lähes 2 000 yritystä. Lisätietoja Microsoftin kumppaneista osaamis- ja ratkaisualueittain löytyy PinPoint-kumppanihakupalvelusta.

Lisätietoja

Jari Aromäki, Johtaja, asiakas- ja kumppanityytyväisyys, Microsoft Oy, p. 050 597 1375, jariaa@microsoft.com

Aki Antman, toimitusjohtaja, Sulava Oy, p. 040 743 2377, aki.antman@sulava.com

Aki Antman, Sulava Oy


Sulava-logo

Sulava Reader -sovellus Windows 8:lle Windows-kaupassa

Microsoft
Vuonna 1975 perustettu Microsoft on maailman johtava ohjelmistotuotteiden, -ratkaisujen ja -palveluiden toimittaja, joka auttaa yrityksiä, organisaatioita ja ihmisiä hyödyntämään tietotekniikan mahdollisuuksia uusilla innovatiivisilla tavoilla. Suomessa Microsoftin palveluksessa työskentelee 280 henkilöä, joiden visiona on yhdessä yli 3000 yhteistyökumppanin kanssa auttaa asiakasta menestymään Microsoftin ratkaisujen avulla. Maailmanlaajuisesti Microsoftilla on noin 94 000 työntekijää yhteensä 112 maassa. Heinäkuussa 2012 päättyneenä tilivuonna Microsoftin liikevaihto oli 73,72 miljardia US dollaria.