SharePoint 2013 Search

Mantas Šedys 20 Reputation points
2023-11-24T06:08:51.42+00:00

Hey everyone,

 

I need your help with an issue I'm facing on SharePoint 2013. I created a new search page and added the search box along with the search result web part. To customize the display of the search results, I created a custom display item template and added a few variables to show additional data about the list item.

 

After publishing the changes, the search results appeared as expected, except for one problem. When I clicked on the search item, it showed a link with /Pages/ and when I tried to open the item, it displayed a message saying that the page could not be found. 

 

The URL of my search page is /Pages/Search.aspx. I want to know what needs to be changed so that the item link works properly.

 

Thank you for your assistance.

Microsoft 365
Microsoft 365
Formerly Office 365, is a line of subscription services offered by Microsoft which adds to and includes the Microsoft Office product line.
4,324 questions
SharePoint Server
SharePoint Server
A family of Microsoft on-premises document management and storage systems.
2,296 questions
SharePoint
SharePoint
A group of Microsoft Products and technologies used for sharing and managing content, knowledge, and applications.
10,249 questions
0 comments No comments
{count} votes

Accepted answer
  1. Haoyan Xue_MSFT 22,231 Reputation points Microsoft Vendor
    2023-12-04T01:43:54.71+00:00

    Hi @Mantas Šedys ,

    I'm glad to hear you solve the problem.

    By the way, since the Microsoft Q&A community has a policy that "The question author cannot accept their own answer. They can only accept answers by others." and according to the scenario introduced here: Answering your own questions on Microsoft Q&A, I would make a brief summary of this thread:

    Current status:

    The issue has been solved. Found the problem in the custom item display page.

    You could click the "Accept Answer" button for this summary to close this thread, and this can make it easier for other community member's to see the useful information when reading this thread. Thanks for your understanding!

    0 comments No comments

2 additional answers

Sort by: Most helpful
  1. Haoyan Xue_MSFT 22,231 Reputation points Microsoft Vendor
    2023-11-24T08:05:46.45+00:00

    Hi @Mantas Šedys ,

    Thank you for posting in this community.

    According to your description: the search results appear as expected. From this I think there is no problem with your search service.

    However, we can work together to narrow down and resolve the situation. So, Please kindly provide more information below to let us work further.

    1.Is this a problem with all search results?

    2.Please make sure that the item that reported the error exists, it is possible that it has actually been deleted. For example, you can check directly in the stored library based on the document name or key information.

    3.Is there any css code added to the page that is reporting the error? This will cause the error.

    Hope the information can help you. And if there have any unclear or misunderstanding, please feel free to post back and we’ll continue to help you all the time!

    Your understanding and patience will be highly appreciated! Hope you have a good day and keep safe!


    If the answer is helpful, please click "Accept Answer" and kindly upvote it. If you have extra questions about this answer, please click "Comment".

    Note: Please follow the steps in our documentation to enable e-mail notifications if you want to receive the related email notification for this thread.


  2. Mantas Šedys 20 Reputation points
    2023-12-01T16:56:21.3266667+00:00

    Hello @Haoyan Xue_MSFT ,

    sorry for the delay!

    the case is closed - found the problem in my custom item display page :)

    0 comments No comments