Already completed all the modules and also showing 100% but in the main page of the module is showing 10/11.

Abhijit Santra 0 Reputation points
2024-03-16T23:28:54.51+00:00

Already completed all the individual modules and also showing 100% for each but in the main page of the module is showing 10/11. Screenshots has been attached for the reference.1000002440

1000002442

1000002443

1000002444

Not Monitored
Not Monitored
Tag not monitored by Microsoft.
35,752 questions
0 comments No comments
{count} votes

2 answers

Sort by: Most helpful
  1. Q&A Assist
    2024-03-16T23:28:54.5133333+00:00
    AI generated content. This question contains an answer created with AI from Q&A Assist. Learn more

    Based on the information provided in the context, it seems that you have completed all the modules and the progress bar is showing 100%. However, on the main page of the module, it is showing 10/11. This could be due to a technical glitch or a bug in the system. You can try refreshing the page or logging out and logging back in to see if the issue resolves itself. If the issue persists, you can reach out to the HelpDesk for further assistance.


    References:

    0 comments No comments

  2. TP 74,236 Reputation points
    2024-03-16T23:50:07.47+00:00

    Hi Abhijit,

    In my experience sometimes the main page updates within minutes and other times it can take a couple of hours. I recommend you keep refreshing the page over the next few hours until you see that it shows 100%.

    Please click Accept Answer and upvote if the above was helpful.

    Thanks.

    -TP

    0 comments No comments