question

Sree20212021 avatar image
0 Votes"
Sree20212021 asked KaelYao-MSFT answered

WIERD ISSUE

Migration users onto new domain, but trying to connect back to O365 tenant in source domain. UPN is set to @domain.com (needed for OKTA integration) and primary smtp set to @contoso.com

When launching Outlook and trying to connect to @contoso.com address, Outlook just looping.

it is Happening on migrated account
I see No error, just lops back round

Windows 10/Outlook 365
I Tried removing all local GPO. Also tried routing through another proxy. Can access OWA through browser fine and can also log into Team using @CONTOSO.com address. Seems to be a problem with autodiscover.

office-outlook-itprooffice-exchange-online-itpro
5 |1600 characters needed characters left characters exceeded

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 3.0 MiB each and 30.0 MiB total.

1 Answer

KaelYao-MSFT avatar image
0 Votes"
KaelYao-MSFT answered

Hi @JustinMicheal-7973

Have you tried recreating the Outlook profiles for the migrated users?
If haven't yet, please have a try and see if it can help with this issue.


If the answer is helpful, please click "Accept Answer" and kindly upvote it. If you have extra questions about this answer, please click "Comment".
Note: Please follow the steps in our documentation to enable e-mail notifications if you want to receive the related email notification for this thread.


5 |1600 characters needed characters left characters exceeded

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 3.0 MiB each and 30.0 MiB total.