Делите путем


Испробајте решења и алатке заједнице

Овај чланак пружа информације о решењима и алаткама заједнице доступним за коришћење фузионих тимова. Иако су основне функције и компоненте које се користе за израду у потпуности подржане, доле наведена решења и алатке су пробне примене. Наши клијенти и заједница могу да користе и прилагођавају те функције да би их применили у својим организацијама.

Важно

  • Ако наиђете на проблеме помоћу решења и алатки, пријавите проблеме на страници https://aka.ms/microsoft-focus-center-issues.
  • Microsoft подршка неће помоћи у решавању проблема везаних за решења и алатке заједнице. Да бисте решили проблеме са основним функцијама у услузи Microsoft Power Platform, користите стандардни канал за контактирање Microsoft подршке.

Модул за анонимност

Алатка за постизање анонимности података у Dataverse табелама након копирања производне организације преко инстанце sandbox окружења. Ово је нарочито корисно када треба да се оствари анонимност из разлога приватности пре него што програмери употребе инстанцу sandbox окружења.

Још информација: Алатке за постизање анонимности података

Благовремени приступ

Лагано и прошириво решење за захтевање повишеног приступа у производном Dynamics 365 окружењу помоћу апликације са подлогом.

Још информација: Израда JIT апликације за повишене дозволе на платформи Microsoft Power Platform

Контролор захтева за преглед измена

ADO алатка за изградњу канала за аутоматизацију рутинских и уобичајених провера за Dynamics 365 решења за побољшање ALM решења и примену на виша окружења.

Још информација: Контролор захтева за преглед измена Фокус центра