Делите путем


Преузимање јавног кључа портала

Напомена

Од 12. октобра 2022. Power Apps портали постају Power Pages. Више информација: Услуга Microsoft Power Pages је сада општедоступна (блог)
Ускоро ћемо мигрирати и објединити документацију о Power Apps порталима са документацијом о услузи Power Pages.

Јавни кључ портала користи се за конфигурисање услуге Live Assist за Customer Engagement апликације (Dynamics 365 Sales, Dynamics 365 Customer Service, Dynamics 365 Field Service, Dynamics 365 Marketing и Dynamics 365 Project Service Automation) за рад са овлашћеним посетиоцима на порталу. Live Assist, који обезбеђује CaféX, пружа решење за ћаскање преко којег корисници могу да уграде помоћ за ћаскање уживо у своје портале. Више информација о начину коришћења јавног кључа за уградњу ћаскања на портал: Овлашћени посетиоци на Dynamics порталу за клијенте

Савет

Да бисте сазнали више о улогама потребним за обављање овог задатка, прочитајте Улоге администратора потребне за административне задатке на порталу.

  1. Отворите центар администрације Power Apps портала.

  2. Идите на Радње портала > Преузмите јавни кључ. Приказаће се кључ.

    Преузимање јавног кључа портала.

  3. Изаберите Преузми као текст да преузмете кључ у текстуалној датотеци.

У другом случају, јавни кључ такође можете да добијете ако одете на URL: <portal_base_URL>/_ services/auth/publickey

Напомена

Ако се портал тренутно обезбеђује или инсталација пакета није завршена у организацији, приказује се грешка ако покушате да преузмете јавни кључ. Морате да сачекате док се обезбеђивање портала не доврши и портал је почео да ради.

Напомена

Можете ли нам рећи о својим жељеним поставкама језика у документацији? Испуните кратку анкету. (имајте на уму да је ова анкета на енглеском језику)

Анкета ће трајати око седам минута. Не прикупљају се лични подаци (изјава о приватности).