Делите путем


Истражите Power Apps бесплатно током 30 дана

Можете да истражите могућности услуге Power Apps бесплатно тако што ћете се регистровати за Power Apps пробни план у трајању од 30 дана. Ако немате ниједну лиценцу за Power Apps, пробни план обезбеђује привремени приступ да обавите следеће активности:

 • Проширите могућности услуге Office 365 (SharePoint Online, Teams, Excel и још тога)
 • Креирајте и покрените апликације са подлогом које се повезују са услугом Microsoft Dataverse и широким опсегом више од 200 других извора података, укључујући премијум конекторе и локалне податке
 • Креирајте и покрените апликације засноване на моделу
 • Креирајте аутоматизоване радне токове помоћу услуге Power Automate
 • Креирајте окружења и Dataverse базе података и управљајте њима

Ако имате Power Apps лиценцу или лиценцу преко система Office 365, већ имате приступ неким од ових функција. Међутим, пробна лиценца привремено проширује ваш приступ да укључи све функције на претходној листи. Да бисте сазнали које могућности пружа сваки тип лиценце, погледајте страницу са ценовником.

Напомена

Потребан вам је налог?

Ако немате радни или школски налог, можете креирати бесплатан налог са и са Microsoft Entra њим можете бити програмер са ниским кодом Power Apps. Да бисте наставили са израдом апликација изван пробног периода, само дајте сагласност за бесплатан план Power Apps за програмере.

 1. Идите на PowerApps.цом а затим изаберите,, Започни бесплатно".
 2. Унесите е-поруку. Ако ваша е-пошта није радни или школски налог, од вас ће бити затражено да креирате бесплатан налог користећи Microsoft Entra ово искуство пријављивања.

Ако желите да процените интеграције са тим Power Apps , можете да се пријавите Microsoft 365 за пробни Office 365 налог.

Идентификујте тренутну лиценцу

Да бисте сазнали коју лиценцу или лиценце већ имате:

 1. Пријавите се у Power Apps са вашим радним или школским акредитивима.

  Важно

  Не може да се пријавите помоћу у личне е-адресе, попут оних које се завршавају са outlook.com, hotmail.com или gmail.com. За више информација погледајте Коју е-адресу могу да користим? касније у овој теми.

 2. Изаберите икону зупчаника у горњем десном углу, а затим изаберите опцију Планови.

  Икона зупчаника.

Надоградња постојеће лиценце

Да бисте започели бесплатну 30невну пробну верзију услуге Power Apps по корисничком плану из постојеће лиценце, пријавите се у Power Apps. А затим испробајте било коју функцију која захтева премијум Power Apps лиценцу. (На пример, изаберите икону зупчаника у горњем десном углу, изаберите Центар администрације, а затим изаберите Ново окружење у горњем десном углу.) Пратите упутства да бисте довршили поступак регистрације.

Узмите лиценцу од нуле

Без обзира на то да ли имате лиценцу за Power Apps, можете да започнете бесплатну 30-дневну пробну верзију услуге по плану корисника тако што ћете пратити ове кораке:

 1. Отворите Power Apps локацију, а затим изаберите Испробајте бесплатно.

  Ако користите телефон, изаберите мени у горњем десном углу, а затим изаберите Испробајте бесплатно.

 2. Близу средине екрана, изаберите Цена, а затим изаберите Започни бесплатну пробну верзију.

 3. У дијалогу који се прикаже, откуцајте или налепите вашу пословну или школску е-адресу, а затим изаберите ставку Проследи.

  Важно

  За више информација погледајте Коју е-адресу могу да користим? касније у овој теми.

 4. Ако дијалог означава да Power Apps препознаје организационе акредитиве, пратите упутства да бисте довршили пријављивање.

  Пријавите се помоћу пословног налога.

  У супротном, пратите упутства да бисте проверили е-пошту, верификујте е-адресу, наведите додатне информације ако је потребно, а затим изаберите Почетак.

  Видећете следећу поруку ако је администратор онемогућио бесплатне пробе.

  Искључио је пријављивање

  Напомена

  За више информација, укључујући и кораке за омогућавање или онемогућавање пробних лиценци у вашој организацији, погледајте Блокирање команди пробних лиценци.

Најчешћа питања

Коју е-адресу могу да користим?

Можете да користите адресу е-поште на послу или у школи, уз резервну Microsoft Entra е-адресу, да бисте се пријавили за пробну лиценцу. Ако користите различиту врсту адресе, можете наићи на један од симптома у овој табели.

Симптом / порука о грешци Узрок и заобилазно решење
Личне адресе е-поште (на пример, @gmail.com адреса е-поште)

Примате поруку попут следеће током пријављивања:

You entered a personal email address: Please enter your work email address so we can securely store your company's data.

or

That looks like a personal email address. Enter your work address so we can connect you with others in your company. And don’t worry. We won’t share your address with anyone.
Power Apps не подржава е-адресе које обезбеђују услуге е-поште за потрошаче или добављачи телекомуникационих услуга.

Да бисте довршили пријављивање, покушајте поново користећи е-адресу коју вам је доделила компанија или школа.
.gov или .mil адресе

Примате поруку попут следеће током пријављивања:

Power Apps unavailable: Power Apps is not available for users with .gov or .mil email addresses at this time. Use another work email address or check back later.

или

We can't finish signing you up. It looks like Microsoft Power Apps isn't currently available for your work or school.
Power Apps у овом тренутку не подржава .gov или .mil адресе.
Е-адреса није Office 365 ID

Примате поруку попут следеће током пријављивања:

We can't find you at contoso.com. Do you use a different ID at work or school? Try signing in with that, and if it doesn't work, contact your IT department.
Ваша организација се у услугу Office 365 и друге Microsoft услуге пријављује са ID-овима који нису е-адресе. На пример, ваша е-адреса може бити Nancy.Smith@contoso.com, али је ваш ID nancys@contoso.com.

Да бисте довршили пријављивање, користите ID који вам је доделила ваша организација за пријављивање у Office 365 или друге Microsoft услуге. Ако не знате шта је ово, обратите се свом ИТ администратору.

Да ли окружење у облаку у којем користим Power Apps дозвољава употребу пробних лиценци?

Power Apps пробне лиценце су доступне само у Azure Commercial облаку. Power Apps пробне лиценце нису доступне у облацима Azure Government или Microsoft Azure у Кини.

Шта се дешава када моја пробна верзија истекне?

30 дана од почетка пробне верзије бићете упозорени да затражите продужетак пробне верзије или да купите план. Пробну верзију можете продужити још два пута (по 30 дана) – са максималним пробним периодом до 90 дана. Детаље о свим плановима можете пронаћи на страници са ценовником.

Ако не продужите пробну верзију или купите план, али још увек имате другу врсту лиценце, још увек можете да користите све функције услуге Power Apps које вам пружа друга лиценца. Сви подаци у услузи Dataverse ће остати као што јесу, а све апликације или ток који користе Dataverse ће се и даље покретати као и пре ако их ваша лиценца подржава. Ако покушате да користите премијум Power Apps функције, али их ваша постојећа лиценца не подржава (на пример, измена шеме или ентитета у услузи Dataverse), од вас ће бити затражено да купите план.

Имате ли још питања?

Испробајте Power Apps заједницу.

Напомена

Можете ли нам рећи о својим жељеним поставкама језика у документацији? Испуните кратку анкету. (имајте на уму да је ова анкета на енглеском језику)

Анкета ће трајати око седам минута. Не прикупљају се лични подаци (изјава о приватности).