Pokretanje aplikacije u veb-pregledaču

Kada kreirate aplikaciju ili neko deli aplikaciju sa vama, možete je pokrenuti u aplikaciji Power Apps Mobile ili u veb-pregledaču. U ovoj temi ćete saznati kako da pokrenete aplikaciju sa podlogom ili aplikaciju zasnovanu na modelu u veb-pregledaču sa Microsoft 365 stranice aplikacija.

Za potpunu funkcionalnost i optimizovano iskustvo na tablet uređajima, preporučujemo da koristite aplikaciju Power Apps Mobile. Ako nemate instaliranu aplikaciju Power Apps Mobile, i dalje možete da koristite veb-pregledač na tabletu, sve dok vaš uređaj ima dovoljno visoku rezoluciju ekrana. Za više informacija: Potrebne privilegije i podržani uređaji.

Napomena

Korišćenje veb-pregledača na telefonu za pokretanje aplikacija zasnovanih na modelu nije podržano; morate koristiti aplikaciju Power Apps Mobile.

Da biste pratili ovaj brzi početak, potrebno vam je:

Prijavite se na stranicu Microsoft 365 aplikacija

Prijavite se na stranicu Microsoft 365 aplikacija.

Pronađite aplikaciju na matičnoj stranici

Matična stranica može da prikaže nekoliko tipova poslovnih aplikacija.

Poslovne aplikacije.

Lista Office aplikacija je ograničena, izlečena lista zasnovana na sledećim kriterijumima:

 • Aplikacije koje ste pokrenuli prošle nedelje.
 • Aplikacije koje ste kreirali.
 • Aplikacije koje je administrator označio kao Istaknuto u vašem zakupcu.
 • Aplikacije zasnovane na modelima kao što su Dynamics 365 Sales, Dynamics 365 korisnička služba i kojima Dynamics 365 Field Service možete da pristupite i koje su hostovane u proizvodnji ili podrazumevanim okruženjima.

Napomena

Označavanje aplikacije kao istaknute je jedini način da se garantuje uključivanje u listu.

Poznata ograničenja

 • Kada se nova aplikacija deli sa korisnicima, ona treba da zadovolji gorenavedene kriterijume. Aplikaciji može biti potrebno do 24 sata da se pojavi na listi Office aplikacija.
 • Neke aplikacije sa pogonom na modele ne beleže poslednji put kada je pokrenuto. Dok se ovaj problem ne reši, preporučujemo korišćenje istaknutih aplikacija. Istaknute aplikacije se pojavljuju samo korisnicima koji imaju pristup aplikacijama. Istaknute aplikacije se ne pojavljuju svim korisnicima.
 • Moguće je da će korisnici moći da vide aplikacije sa modelima kojima su nekada mogli da pristupe, ali više ne mogu. Postoji i šansa da korisnici neće moći da vide aplikacije sa modelima kojima imaju pristup.
 • Korisnicima može biti potrebno do nedelju dana da počnu da vide novu URL adresu nakon ažuriranja URL adrese org.

Šta ako ne mogu da pronađem aplikaciju?

Aplikacije koje nisu korišćene u poslednjih nedelju dana neće se prikazati na listi Office aplikacija. Ako ne možete da pronađete aplikaciju, potrebno je da koristite veb-vezu da biste otvorili aplikaciju direktno u pregledaču.

 1. Da biste pronašli veb-vezu za aplikaciju, prijavite se u Power Platform centar administracije ili Power Apps.
 2. Pronađite aplikaciju koju tražite.
 3. Preko imena aplikacije izaberite (...) Još komandi > Detalji.
 4. Sa kartice Detalji prekopirajte Veb-vezu.
 5. Nalepite veb-vezu u prozor pregledača da biste pokrenuli aplikaciju.

Stranica Microsoft 365 aplikacije ima drugačiju URL adresu po oblaku.

# Oblak URL adresa za otkrivanje Microsoft 365 aplikacije
1 Komercijalna https://www.office.com/apps
2 Government Community Cloud (GCC) https://www.office.com/apps
3 Oblak državne zajednice (GCC High) https://www.office365.us/apps
4 Ministarstvo odbrane https://www.ohome.apps.mil/apps
5 Office 365 kojim upravlja 21Vianet Ne postoji odgovarajuće https://www.office.com/apps iskustvo za ovaj oblak. Međutim, iskustvo pokretača Microsoft 365 aplikacija kroz Microsoft 365 doživljaje uključuje Power Apps i Dynamics aplikacije kao što je novi Word dokument u programu https://portal.partner.microsoftonline.cn/NewSpoDocument?docType=Word

Pokrenite aplikaciju sa URL-a

Možete da sačuvate URL adresu aplikacije kao obeleživač u pregledaču i pokrenete ga odabirom obeleživača ili možete da pošaljete URL adresu kao vezu putem e-pošte. Ako je neko drugi kreirao aplikaciju i delio je sa vama u e-poruci, možete je pokrenuti tako što ćete izabrati vezu u e-poruci. Prilikom pokretanja aplikacije pomoću URL adrese, od vas će se možda zatražiti da se prijavite koristeći svoje Azure Active Directory akreditive.

Pokretanje aplikacije sa URL adrese.

Povežite se sa podacima

Ako aplikacija zahteva vezu sa izvorom podataka ili dozvolu za korišćenje mogućnosti uređaja (kao što su kamera ili usluge lokacije), morate da date saglasnost pre nego što budete mogli da je koristite. Obično se to od vas traži samo prvi put.

Connection.

Odjavljivanje

Da biste se odjavili sa stranice Microsoft 365 aplikacija, izaberite sliku profila, a zatim izaberite Odjava.

Odjavljivanje.

Sledeći koraci

U ovoj temi, saznali ste kako da pokrenete aplikaciju zasnovanu na podlozi ili modelu u veb-pregledaču. Da biste saznalo kako da:

Napomena

Možete li nam reći o svojim željenim postavkama jezika u dokumentaciji? Ispunite kratku anketu. (imajte na umu da je ova anketa na engleskom jeziku)

Anketa će trajati oko sedam minuta. Ne prikupljaju se lični podaci (izjava o privatnosti).