Deli putem


Šta je to Power Pages?

Microsoft Power Pages je bezbedna platforma sa malo kodiranja na nivou preduzeća koja funkcioniše po principu softver kao usluga (SaaS), namenjena kreiranju, hostingu i administriranju bogatih poslovnih veb-lokacija izloženih preko spoljnih veza. Bez obzira na to da li ste autor sa malo kodiranja koda ili profesionalni programer, Power Pages vam omogućava da brzo dizajnirate, konfigurišete i objavljujete veb-lokacije koje rade u veb-pregledačima i na uređajima.

Veb-lokacija napravljena pomoću usluge Power Pages.

Power Pages obezbeđuje bogate, prilagodljive predloške, fluidni vizuelni doživljaj kroz studio za dizajniranje i integrisano čvorište za učenje za brzu izradu lokacija za vaše jedinstvene poslovne potrebe.

Power Pages je najnoviji član porodice Microsoft Power Platform. U usluzi Power Pages možete da izrađujete lokacije pomoću istih deljenih poslovnih podataka uskladištenih na platformi Microsoft Dataverse koje koristite za izradu aplikacija, tokova posla, inteligentnih virtuelnih agenata, izveštaja i analitike sa drugim Microsoft Power Platform komponentama u vašoj organizaciji.

Razne komponente usluge Microsoft Power Platform.

Isprobajte besplatno

Možete besplatno da isprobate Power Pages da biste istražili funkcije i mogućnosti za izradu sopstvenih poslovnih veb-lokacija.

Mogućnosti usluge Power Pages