Делите путем


Приказивање и уређивање табела које представљају објекте решења

Неке стандардне табеле у услузи Dataverse представљају структуру и инстанце објеката решења. Ако нисте упознати са решењима, идите на преглед решења.

На пример, табела Прилагођени API има колоне које представљају својства API-ја, као што су Име и Тип повезивања, са сваким редом података у табели који представља одређену API инстанцу. За више информација о прилагођеној API табели, идите у одељак Колоне прилагођене API табеле

прилагођена АПИ табела у Dataverse

Када прегледате ове табеле у услузи Power Apps (make.powerapps.com), видећете упозорење у којем се наводи да су подаци у табели само за читање. Тиме се обезбеђује да се инстанце ових објеката не мењају.

Да бисте ажурирали податке у таквим табелама, морате да одете до одговарајућег објекта у решењу. У нашем примеру прилагођеног АПИ-ја можете да отворите решење које садржи прилагођени АПИ објекат или да додате прилагођени АПИ објекат новом решењу, а затим да прилагодите податке по потреби.

Прилагођавање поља.

Погледајте и

Креирање табеле
Уређивање табеле
Креирање решења
Креирање и коришћење прилагођених АПИ-ја

Напомена

Можете ли нам рећи о својим жељеним поставкама језика у документацији? Испуните кратку анкету. (имајте на уму да је ова анкета на енглеском језику)

Анкета ће трајати око седам минута. Не прикупљају се лични подаци (изјава о приватности).