Делите путем


Интеграција услуга Power Apps и Microsoft Teams

Microsoft Teams омогућава људима широм света да креирају, сарађују и комуницирају. Са више од 75 милиона активних корисника дневно, Teams представља начин на који људи обављају посао.

Power Apps може да се користи у четири сценарија са услугом Teams.

Сценарио Опис
Уградња апликације са подлогом као апликацију на картици Користите картицу Power Apps за Teams да бисте уградили апликацију са подлогом као апликацију на картици у услузи Teams. Апликација са подлогом интегрише пословне податке из широког спектра извора корпорације Microsoft и независних извора података, укључујући Dataverse.
Уградња апликације са подлогом као личну апликацију Уградите апликацију са подлогом као првокласну личну апликацију услуге Teams. Апликација са подлогом интегрише пословне податке из широког спектра извора корпорације Microsoft и независних извора података, укључујући Dataverse.
Уградите апликацију са моделима као апликацију за картицу (преглед) Користите картицу Power Apps за Teams да бисте уградили апликацију засновану на моделу као апликацију на картици у услузи Teams.
Уградите апликацију са погоном на модел као личну апликацију (преглед) Уградите апликацију засновану на моделу као првокласну Teams личну апликацију.
Креирање апликација у услузи Teams које подржава Microsoft Dataverse for Teams Користите нову апликацију Power Apps у услузи Teams за креирање апликација са подлогом у услузи Teams које подржава Dataverse for Teams, нова уграђена платформа података са мало кодирања за Teams. Dataverse for Teams омогућава корисницима да праве прилагођене апликације, роботе и токове посла — уз Power Apps, Power Virtual Agents и Power Automate — без напуштања Teams интерфејса.

Шта је то Dataverse for Teams?
Креирајте своју прву апликацију у услузи Teams
Покретање токова у услузи Microsoft Teams
Power Virtual Agents у услузи Teams

Напомена

Можете ли нам рећи о својим жељеним поставкама језика у документацији? Испуните кратку анкету. (имајте на уму да је ова анкета на енглеском језику)

Анкета ће трајати око седам минута. Не прикупљају се лични подаци (изјава о приватности).